Mit lehet ez ellen tenni, mit csináljak?
Próbálj meg vele beszélni. Kérjed meg hogy hallgasson végig ne szakítson félbe. Elmondod hogy neked ez szinte börtön (nekem olyan lenne)és hogy próbálja meg a te szemszögödből is nézni a dolgokat. Nem azzal van szerintem a baj hogy szeret (ár túlságosan is túláradó szeretettel) . Van testvéred?
Egy kicsit durva. Kicsit fiatalabb vagyok , de nekem nem nagyon szigorúak a szüleim. Több mindet engednek meg (nem kell hűde nagy dolgokra gondolni.)
istenbasszameg hogy ilyen problémádvan!nagyon sajnallak tényleg... pedig 16 évesen még sajnos kislány vagy... igazából később becsülni fogod, hogy így óv téged..szeret téged,és nem akarja hogy az egyetlen lányából egy semmirekellő, tudatlan, kiélt nő legyen..
amit tudsz csinálni,az az hogy megbeszéled vele,egy jó pillanatában kapd el őt..
azon nincs semmi sztem, ha nez mig elmesz az utcan, en 30 vok, es ha othonrol megyek el o is kijon, zavar mert engem nem, en eppugy intek, akar a haveroknak bqratoknak.
am meg csak hatarozottsag kell, en mar 14-15 annyit mondtam, megyek ide v oda, vszinu ekkor jovok, v ottalszok majd jovok, ha vmi van telefonon elersz.
hozsateszem, ha soka nem jovok meg, bno buli stb, en is racsorgok, en nem tudom mi ez a ciki ha anya keres...felfogas, orulj ha vki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!