Terhes szeretnék lenni de sehogy sem jön. össze. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egy kisbabát, de nem akkar sehogyan se össze jönni. Kb. 2 hónnappal ezelött csináltam egy terhességi tesztet azt hittem az vagyok, de negatív lett..most szint úgy ilyen érzésem van állandóan ennék, fáradt vagyok, hányinger, hasgörcs, mellfájdalom...egyből persze az jutott eszembe nem e terhes vagyok, de mindig csak álmodozok aztán kiderül nem is.

A párommal soha nem védekezünk, nem megy el bennem soha, viszont előváladék ott van, meg szó szerint se gyógyszer semmivel nem védekezünk soha, és azt szokták mondani hogy aki sokáig védekezés nélkül csinálja előbb utóbb terhes lesz, hogy ebből mi igaz mi nem nem tudom. viszont ez a mellfájdalom elég gyanús mikor máskor azt hittem terhes vagyok mellem akkor nem fájt...

2014. aug. 12. 12:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti elég bonyolult ez. Egyszer akkar, utánna meg már nem. Szex elött szokta mondani, hogy.. el megyek benned, aztán pedig kiveszi, ha megkérdezem miért akkor azt mondja mégsem.
2014. aug. 12. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor még te se akard azt a babát, nehogy egyedül maradj vele!
2014. aug. 12. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az előző kommentel, mai világba biztosra kell menni és csak olyannak szülni aki tuti kitart melletted. Nagyon nehéz egy egyedülálló anyának. Beszéljétek át mert a terhességed alatt ne azon keljen parázni, hogy mi lesz ha megszületik. A terhesség egy csodálatos érzés és azt megélni csak nyugalomba harmóniába érdemes. A baba érkezése egy szeretet teljes családba érkezzen.

Na jó nem prédikálok többet :-))

2014. aug. 12. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ne vállaljatok gyereket, egyikőtök sem érett rá. Egyáltalán tisztában vagytok vele, hogy a gyerekvállalás milyen komoly döntés? Nemcsak arról szól, hogy jajdecuki, meg végre anyuka lehetek. A gyereknek apuka is kell, aki törődik vele, szereti, te megfosztanád ettől a gyereked azért, mert önző mód lesz@rod a párod érzéseit (aki minden bizonnyal még nem akar apuka lenni)?
2014. aug. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!