Terhes szeretnék lenni de sehogy sem jön. össze. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egy kisbabát, de nem akkar sehogyan se össze jönni. Kb. 2 hónnappal ezelött csináltam egy terhességi tesztet azt hittem az vagyok, de negatív lett..most szint úgy ilyen érzésem van állandóan ennék, fáradt vagyok, hányinger, hasgörcs, mellfájdalom...egyből persze az jutott eszembe nem e terhes vagyok, de mindig csak álmodozok aztán kiderül nem is.

A párommal soha nem védekezünk, nem megy el bennem soha, viszont előváladék ott van, meg szó szerint se gyógyszer semmivel nem védekezünk soha, és azt szokták mondani hogy aki sokáig védekezés nélkül csinálja előbb utóbb terhes lesz, hogy ebből mi igaz mi nem nem tudom. viszont ez a mellfájdalom elég gyanús mikor máskor azt hittem terhes vagyok mellem akkor nem fájt...

2014. aug. 12. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy az előváladéktól is lehet teherbeesni,de azért nem árt ha benned megy el.Szerintem kezdésnek próbálkozzatok ezzel.Nem kell más praktika.
2014. aug. 12. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szeretnétek kisbabát, miért nem benned meyg el a párod?
2014. aug. 12. 12:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nem megy el benned a párod, akkor nem igaz, hogy nem védekeztek, mert a megszakításos közösülés is védekezés, csak nem mindenkinél működik, és nem a legbiztonságosabb. Mi is 2 évig így védekeztünk, mert nem lett volna baj, ha lesz baba, de inkább későbbre terveztük. Nem is estem teherbe. Aztán később "élesben" is nekiálltunk, és akkor terhes lettem pár hónap múlva. Én azt tanácsolom, hogy ha babát szeretnétek, menjen el benned a párod :) 14 hkm
2014. aug. 12. 12:34
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező. Ha babàt szeretnétek benned menjen el a pàrod. Így szokott összejönni a baba :) ez a legjobb tanàcs, de tényleg nem értem ha szeretnétek miért nem megy beléd ?

9 hós kislàny anyuja :)

2014. aug. 12. 12:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írta, hogy babát szeretnének, hanem hogy ő szeretne. Szerintem nem jó ötlet úgy teherbe esni, hogy a párod nem akar gyereket.
2014. aug. 12. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

kb. 5 évig "védekeztünk" megszakításos módszerrel, és egészen addig nem lettem terhes, amíg a párom egyszer elfelejtette időben kivenni, szóval az eleje belém sikerült.

Ha a párod nem benned megy el, gondolom nem akar még gyereket. Nem kéne ezt először megbeszélnetek?

2014. aug. 12. 13:31
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Ő is akarja a gyereket? Ha igen, akkor benned menjen el, ne húzza ki. Ha meg nem, akkor ne akarj a háta mögött teherbe esni "véletlenül", mert ott fog hagyni a francba gyerekestül, tök jogosan.
2014. aug. 12. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Elég kusza a kérdés, ki akar babát? Csak te? Ha mindketten akkor mért nem megy el benned? A tünetek általában a kimaradt mensi után jelentkeznek. Nekem is 1,5 szerese lett a mellem a 32. napon, de addig nem volt semmi.
2014. aug. 12. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom, hogy már sokan írták előttem, de nekem is meg kell kérdeznem, hogy ha babát szeretnétek akkor miért védekeztek megszakítással? Nem lehetséges, hogy csak TE szeretnél babát?

Egyébként a saját példánkból kiindulva, mi is megszakítással védekeztünk 1 évig miután abba hagytam a gyógyszer szedését 6 év után és nem estem teherbe. Aztán mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba 2.hónapban lettem terhes a kislányunkkal.

2014. aug. 12. 14:00
 10/14 anonim ***** válasza:

a kérdésed alapján, csak te szeretnél gyereket, a párod nem.

"Terhes szeretnék lenni"

"nagyon szeretnék egy kisbabát,"

Szóval, ha gyereket akartok mindketten, akkor nem kell kirántani idő előtt! Ennyi a trükkje...

Amúgy a párod tudja, hogy te gyereket akarsz, vagy neki így kényelmes, hogy kiszáll félúton, aztán a többi nem érdekli?

2014. aug. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!