Terhes szeretnék lenni de sehogy sem jön. össze. Mit tanácsoltok?
nagyon szeretnék egy kisbabát, de nem akkar sehogyan se össze jönni. Kb. 2 hónnappal ezelött csináltam egy terhességi tesztet azt hittem az vagyok, de negatív lett..most szint úgy ilyen érzésem van állandóan ennék, fáradt vagyok, hányinger, hasgörcs, mellfájdalom...egyből persze az jutott eszembe nem e terhes vagyok, de mindig csak álmodozok aztán kiderül nem is.
A párommal soha nem védekezünk, nem megy el bennem soha, viszont előváladék ott van, meg szó szerint se gyógyszer semmivel nem védekezünk soha, és azt szokták mondani hogy aki sokáig védekezés nélkül csinálja előbb utóbb terhes lesz, hogy ebből mi igaz mi nem nem tudom. viszont ez a mellfájdalom elég gyanús mikor máskor azt hittem terhes vagyok mellem akkor nem fájt...
Kedves kérdező. Ha babàt szeretnétek benned menjen el a pàrod. Így szokott összejönni a baba :) ez a legjobb tanàcs, de tényleg nem értem ha szeretnétek miért nem megy beléd ?
9 hós kislàny anyuja :)
kb. 5 évig "védekeztünk" megszakításos módszerrel, és egészen addig nem lettem terhes, amíg a párom egyszer elfelejtette időben kivenni, szóval az eleje belém sikerült.
Ha a párod nem benned megy el, gondolom nem akar még gyereket. Nem kéne ezt először megbeszélnetek?
Szia! Tudom, hogy már sokan írták előttem, de nekem is meg kell kérdeznem, hogy ha babát szeretnétek akkor miért védekeztek megszakítással? Nem lehetséges, hogy csak TE szeretnél babát?
Egyébként a saját példánkból kiindulva, mi is megszakítással védekeztünk 1 évig miután abba hagytam a gyógyszer szedését 6 év után és nem estem teherbe. Aztán mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba 2.hónapban lettem terhes a kislányunkkal.
a kérdésed alapján, csak te szeretnél gyereket, a párod nem.
"Terhes szeretnék lenni"
"nagyon szeretnék egy kisbabát,"
Szóval, ha gyereket akartok mindketten, akkor nem kell kirántani idő előtt! Ennyi a trükkje...
Amúgy a párod tudja, hogy te gyereket akarsz, vagy neki így kényelmes, hogy kiszáll félúton, aztán a többi nem érdekli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!