Állandóan szorongok, nem tudok sehogy se megnyugodni. Mit teheték ez ellen? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Állandóan szorongok, nem tudok sehogy se megnyugodni.Ismerkedni egyszerűen nem tudok emberekkel rettentően tartok az idegenektől, de akiket szeretek azokkal állandóan lennék, és ha már egy napig nem látom őket már nagyon hiányoznak.Csúnyának tartom magam, sosem merek olyat mondani viccet vagy akármit amivel megsérthetném a barátaimat mert félek hogy akkor már nem szeretnek.Kérlek segítsetek, mit tehetnék?!2009. febr. 8. 21:40
1/4 anonim válasza:
hány éves vagy?...lehet h kamaszkori átmeneti depresszió...az emberek közé menetelt csak úgy tudod megoldani ha rászánod magad és ez nem fog varázsütésre megtörténni..még velem sem történt meg...velem is ez a gond...de ajánlom a természetgyógyászokat...az enyém nagyon sokat segített nekem az elmúlt 3 hónapban....sokkal felszabadultabb vagyok...Sok sikert:)
2/4 A kérdező kommentje:
15 vagyok köszi a válaszokat! :)
2009. febr. 10. 15:09
3/4 anonim válasza:
Te tudod, hogy milyen komoly a probléma. Vagyis lehet, hogy elég egy kis elhatározás, egy kis társasági élet, egy kis pozitív gondolkodás. Rosszabb esetben pszichiáter, terápia, neadjisten gyógyszerek. Mondom, te tudod, de szerintem nem súlyos! Minden harmadik 15 éves ilyen, úgy hallottam. :)
4/4 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok, és vannak hasonló "tüneteim" szóval szerintem nem vészes... örülj minden kis apróságnak, a barátaidnak, ne aggódj mindenen, nézz a tükörbe és mondogasd magadnak, hogy : "szép vagyok" - valamit ez is segít. Szerintem ki fogod nőni, már én is kezdek "kimenni" ebből a korszakból... fel a fejjel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!