2,5 hetes kisfiam csak cicin hajlandó elaludni, és, ha hisztizik, vagy sír, csak úgy hajlandó megnyugodni. Más is volt ezzel így? Mit tanácsoltok, mit csináljak, hogy ez változzon?
Még nagyon pici, az anyaközelség kell Neki, lehet a pocija miatt sír, ilyenkor még nem hiszem hogy hisztiznek. Gondold el, még csak 2.5 hete van a világban, eddig a pocidban volt, hallgatta a szívverésedet, biztonságos burok volt, most meg kint a nagyvilágban... Vagy lehet hogy éhes, mert esetleg Ő sokszor eszik keveset. Vagy szomjas.
Ne aggódj emiatt még most szerintem!
NE LÉGY ELKESEREDVE elején így megy ez!!!
Majd 2.-3. hónapban kialakul.
Ha sír mindig cicire tettem ,ha már üres volt a cicim tápszert is potoltam ,ha jól aludt fejtem a cicit.
6 hónapig cicizett de volt potlás is.
Most ez a dolgunk 100%-ban. KitARTÁS.
Úgy két hónapos lehetett a fiam, amikor már nem csak a cici nyugtatta meg, 5hetes koráig neki sem kellett a cumi.
8hónapos, és ha már nagyon anyahiányos képes fél órát is majszolni a cicit.(pedig egy üveg hami, meg inni landolt a pocakban előtte:))
Neki az a jóóóóóó.
Egyszercsak kinövik ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!