Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem bírom sehogy lerázni! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom sehogy lerázni! Ti is biztos voltatok már így, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel a neten ismerkedtem meg, hát..tudom, már itt gázul indul a story, de ez most mindegy. kb. 1,5 éve dumálunk, úgy volt, hogy találkozunk, de ez a srác számomra "egy kicsit sok". Úgy érzem, hogy hazudozik össze-vissza (van alapom ezt "gondolni"), már szerelmet vallott kb. 3 hónapnyi BESZÉLGETÉS után. Ha a koráról kérdezem, hol 23-nak hol 24-nek mondja magát, és ráadásul még azt is megmondta, hogy szűz...hát most erre nem is igazán tudom, hogy mit mondjak?! párszor hívott és olyan volt a hangja mint egy homokosnak! én nem bántani akarom, de miért akarta azt, hogy én utazzak több száz km-t? ő nem volt képes eljönni ide! ráadásul lenéz engem....lelkesen mondom, hogy most épp milyen vizsgámra készülök, és nemhogy bátorított vagy örült volna, hanem megkérdezte, hogy megtudom, képes vagyok-e megcsinálni? egyébként ez egy iráni, aki itt tanul Magyarországon, tudom...rég rossz...de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudom sehogyan sem lekoptatni, mert mindenütt zaklat! Telefonon, email-en keresztül, és facebookon is! már elegem van! mit nem tud megérteni azon, hogy Nem?? Ti, hogyan mondanátok meg neki, hogy egyszer s mindenkorra tűnjön el? Tudom, hogy ez csak egy "netes" srác, de megérdemelné, hogy megmondjam végre a frankót. ti mit mondtok azoknak a nemkívánatos személyeknek akiket nem bírtok sehogy levakarni? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 7. 18:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A származásával semmi gond nincs, a belseje a rohadt. Tiltsd ki örökre és nehogy megbízz benne.
2011. aug. 7. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:
mindenhol tiltsd le, meg válts telefonszámot
2011. aug. 7. 18:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző kettővel.
2011. aug. 7. 18:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"megérdemelné, hogy megmondjam végre a frankót"

Miért, eddig nem montad meg neki? Hát pótold. Utánna meg hagyd figyelmen kívül, bármit is reagál.

2011. aug. 7. 18:48
 5/15 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok a válszokra, hasonló helyzetbe vagyok: Van egy volt osztály társam, aki otálisan belém van esve és nem fogja fel, hogy nekem ő csak egy barát, és egyfolytába hivogat hogy mennyek át, meg facebook-on zaklat.... Nagyon elegem van, úgyhogy engem is érdekelne :D
2011. aug. 7. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Te szólj a szüleinek.
2011. aug. 7. 18:53
 7/15 A kérdező kommentje:
gondolom sokan vannak/voltak már ilyen helyzetben sajnos. Lehet, hogy az lesz a végső megoldás, hogy mindenhonnan letiltom. Viszont fogalmam sincs, hogy most mit mondjak neki, nem képes felfogni a tényeket..
2011. aug. 7. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Nora2000. Férfi és nő között kb. 3000 évente egyszer ha születik barátság!!! Ezt a fiú pontosan tudja, még ha benned ez nem is tudatosult. Lehet, hogy ő az átlagnál is érzékenyebb erre a dologra, szóval ha semmit nem akarsz tőle, ne barátkozz vele.
2011. aug. 7. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Van egy nagyon különleges módszer, amit svéd tudósok 23 év kutatás után fejlesztettek ki. Nagyon sok ilyen problémára nyújt megoldást. Nem tudom miért nem kap nagyobb nyilvánosságot ez a világszenzációs felfedezés, pedig sok emberen segítene.

Ennek a különleges, sokak által nem ismert módszernek a neve az, hogy kommunikáció. Nagyon elvont és nehezen használható forma, aminek a lényege, hogy számunkra megfelelő tartalommal rendelkező információmennyiséget közlünk a másik ember felé. Ennek hatására a másik embernek nem kell kitalálnia a gondolatainkat, hanem közvetlen az érzékszerveivel (például fül, szem) be tudja fogadni a felé közölt információt, feldolgozni és tudomásul venni. A kutatás nem várt sikert hozott magával. 25 esetből 23-ban megértette a befogadó alany a felé küldött információmennyiség tartalmát és célját. Míg a világon jelenleg elterjedt és használatos "kitalálom mire gondolsz" módszerrel 25-ből csak 2-en találták ki a másik gondolatát.

Érdemes esetleg megpróbálkoznod ezen módszerrel.

2011. aug. 7. 19:10
 10/15 A kérdező kommentje:
gyönyörűen megfogalmaztad, de ha figyelmesebben elolvastad volna a szöveget amit írtam, akkor megértetted volna, hogy nincs probléma a kommunikációval, csak egyszerűen nem képes TUDOMÁSUL venni, azt amit mondok, éppen ezért kifogytam már az ötletekből, ezért próbálok itt segítséget kérni.
2011. aug. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!