Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Voltatok már ugy, h elsö pillanatra tudtátok, hogy az a lány kell?
engem a párom így nézett ki magának... rengetegszer elmesélték már nekem a barátjával, nagyjából így hangzik a történet:
A párom nemigen csajozott előttem, nem nagyon tetszett meg neki senki, legtöbbször begubózott, nem is mozdult ki, ezért a barátai már aggódtak is érte. De egy este kint üldögéltek egy utcai sörözőben, amikor elsétáltam mellettük. A párom akkor azt mondta: "Nekem tetszik ez a lány, nekem ő kell!" És otthagyva csapot papot utánam jöttek. Leszólított, én meg elküldtem a fenébe :) De ő nem ment el, nem adta fel, meginvitált egy italra az egyik törzshelyemre, ami épp ott volt előttünk. Gondoltam, oké, egy ingyenpia még belefér... elbeszélgettem vele, nyomult, én meg egy idő után menekülni akartam, mondtam, h haza kell mennem, örülök, h találkoztunk, és pá... de nem engedett el, amíg meg nem adtam az elérhetőségem... onnantól kezdve minden este elérte, hogy lemenjek vele meginni valamit, utána elérte, hogy hazakísérhessen, stb. Csak egy hét után engedtem, h megcsókoljon... szóval küzdött értem elég rendesen :)
Már 3 hónapja együtt vagyunk és minden szuper... rengetegszer feladhatta volna, amikor visszautasító vagy hűvös voltam vele, de nem tette. Ezért lehetünk most együtt... éljenek a bátor pasik! :)
"Csak egy hét után engedtem, h megcsókoljon... szóval küzdött értem elég rendesen :) "
Egy hét az rendes küzdés? Bőven nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!