Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem bírom sehogy lerázni! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom sehogy lerázni! Ti is biztos voltatok már így, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel a neten ismerkedtem meg, hát..tudom, már itt gázul indul a story, de ez most mindegy. kb. 1,5 éve dumálunk, úgy volt, hogy találkozunk, de ez a srác számomra "egy kicsit sok". Úgy érzem, hogy hazudozik össze-vissza (van alapom ezt "gondolni"), már szerelmet vallott kb. 3 hónapnyi BESZÉLGETÉS után. Ha a koráról kérdezem, hol 23-nak hol 24-nek mondja magát, és ráadásul még azt is megmondta, hogy szűz...hát most erre nem is igazán tudom, hogy mit mondjak?! párszor hívott és olyan volt a hangja mint egy homokosnak! én nem bántani akarom, de miért akarta azt, hogy én utazzak több száz km-t? ő nem volt képes eljönni ide! ráadásul lenéz engem....lelkesen mondom, hogy most épp milyen vizsgámra készülök, és nemhogy bátorított vagy örült volna, hanem megkérdezte, hogy megtudom, képes vagyok-e megcsinálni? egyébként ez egy iráni, aki itt tanul Magyarországon, tudom...rég rossz...de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudom sehogyan sem lekoptatni, mert mindenütt zaklat! Telefonon, email-en keresztül, és facebookon is! már elegem van! mit nem tud megérteni azon, hogy Nem?? Ti, hogyan mondanátok meg neki, hogy egyszer s mindenkorra tűnjön el? Tudom, hogy ez csak egy "netes" srác, de megérdemelné, hogy megmondjam végre a frankót. ti mit mondtok azoknak a nemkívánatos személyeknek akiket nem bírtok sehogy levakarni? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 7. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A leírásodból sajnos nem derül ki, hogy próbáltál már vele erről beszélni, csupán az, hogy szerintünk hogy mond meg neki, mert hogy zaklat. De így, hogy ezt is tisztáztuk már más a helyzet.

Ez esetben érdemes egyszerűen nem foglalkozni semmivel se, amit kommunikál feléd. Ennek egyik eszköze lehet a letiltás, amit mondjuk telefonon nem tudom, hogy valósítasz meg. Előbb-utóbb talán megunja.

A másik lehetőség, hogy drasztikusan és vulgárisan elküldöd a p*csába.

A harmadik lehetőség, hogy megfenyegeted.

Ezt a három lehetőséget, akár lehet fokozati szintként is tekinteni.

2011. aug. 7. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
telefonon én a főnökömet "tiltottam le", egyszerűen egy néma csengőhangot rendeltem a nevéhez, így észre sem veszem, ha hív. :)
2011. aug. 7. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:

LOL, svéd tudós! :D Rohadt nagy volt. Nincs humorérzéke annak aki lepontozta.

Egyébként az arab származásúaknál a legtöbb a nemi erőszak, akár családban, akár idegen iránt. A fehér európai nőket főleg nézik áldozatnak. Sajnos a kultúrájuk, neveltetésük ilyen. Én szeretem az arabokat, de ez sajnos így van.

Kérdésre válaszolva: tiltsd le mindenhonnan, a szolgáltatónál pedig tiltasd le szintén, hogy ne tudjon hívni se. Ugye címed nem tudja? Ha esetleg tudja, akkor óvatosságból vegyél gáz-spayt, sokkolót. Vagy esetleg hívd fel az Amerikai konzulátust, hogy alkoholos állapotban ammónium-nitrátot akart tőled venni. Biztos, hogy soha többé nem hallasz felőle. :):D

2011. aug. 7. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Töröld az üzeneteit.
2011. aug. 7. 21:53
 15/15 anonim válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:06

Nekem Oviba is fiú volt a legjobb barátom, és most általánosba is, sőt nagyon sok fiú barátom van, és nem azért mert mindeggyik belém van esve, mert elég hülye egy pár (Vérbeli "Kisfiú") Pedig még túl szépnek se mondanám magam....

2011. aug. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!