Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom sehogy lerázni! Ti is biztos voltatok már így, mit tanácsoltok?
A leírásodból sajnos nem derül ki, hogy próbáltál már vele erről beszélni, csupán az, hogy szerintünk hogy mond meg neki, mert hogy zaklat. De így, hogy ezt is tisztáztuk már más a helyzet.
Ez esetben érdemes egyszerűen nem foglalkozni semmivel se, amit kommunikál feléd. Ennek egyik eszköze lehet a letiltás, amit mondjuk telefonon nem tudom, hogy valósítasz meg. Előbb-utóbb talán megunja.
A másik lehetőség, hogy drasztikusan és vulgárisan elküldöd a p*csába.
A harmadik lehetőség, hogy megfenyegeted.
Ezt a három lehetőséget, akár lehet fokozati szintként is tekinteni.
LOL, svéd tudós! :D Rohadt nagy volt. Nincs humorérzéke annak aki lepontozta.
Egyébként az arab származásúaknál a legtöbb a nemi erőszak, akár családban, akár idegen iránt. A fehér európai nőket főleg nézik áldozatnak. Sajnos a kultúrájuk, neveltetésük ilyen. Én szeretem az arabokat, de ez sajnos így van.
Kérdésre válaszolva: tiltsd le mindenhonnan, a szolgáltatónál pedig tiltasd le szintén, hogy ne tudjon hívni se. Ugye címed nem tudja? Ha esetleg tudja, akkor óvatosságból vegyél gáz-spayt, sokkolót. Vagy esetleg hívd fel az Amerikai konzulátust, hogy alkoholos állapotban ammónium-nitrátot akart tőled venni. Biztos, hogy soha többé nem hallasz felőle. :):D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:06
Nekem Oviba is fiú volt a legjobb barátom, és most általánosba is, sőt nagyon sok fiú barátom van, és nem azért mert mindeggyik belém van esve, mert elég hülye egy pár (Vérbeli "Kisfiú") Pedig még túl szépnek se mondanám magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!