Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan, aki jelentős...

Van itt olyan, aki jelentős túlsúllyal is teherbe tudott esni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 23:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező, nem maga a túlsúly a probléma, hanem az ezzel járó egyéb gondok: cukor, hormon, stb..

Peteérésed van egyébként? A ciklusod rendszeres?

2014. júl. 28. 01:36
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Én 96 kiló vagyok, 10+4 hetes terhes. :)

Röviden: 2 évig nem jött a baba elzáródott petevezetők miatt, majd HSG. Ettől megnyíltak (de nem tudtuk, épp a lombikra készültünk) és a 2. hónapban sikerült a baba.

Nekem pl. semmi gond nincs a hormonokkal, ugyanakkor van egy enyhe IR-em.

Milyen vizsgálatokon vagytok túl?

- 3. és 21. napi hormonsor

- spermavizsgálat

- cukor és inzulin terhelés

- HSG

Ezek közül mi van meg?

2014. júl. 28. 08:10
 13/14 Siva23 válasza:
69%
Szia,én komoly túlsúlyal estem teherbe 120kg voltam most 26hetes vagyok nem sokat hiztam eddig és nagyon jol viselem!Remélem ezek nem is fognak változni!
2014. júl. 28. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én tavaly óta 20 kg ot adtam le a BABA projekt miatt. Most 90 kg vagyok. 2 éve nem védekezünk de csak idén kezdtük el a komoly kivizsgálásokat. Júniusban laparon kivették az egyik petevezetékemet mert gyulladásos koros kinézetü volt, de szövettanilag rendben van. A másikat átjárhatóvá tették. A vér eredményeim jók a ciklusom is 28-29 napos, hőmérőzés szerint van ovulációm. Most kezdtem el az első Clostis hónapot, mivel a sárgatest hormon kenetem alacsonynak bizonyult. Teljes optimizmussal indulok neki a hónapnak. :-)) Az eredeti kérdésre visszatérve :-) egy szénhidrát csökkentett étkezés az orvosom szerint hozzájárulhat a foganáshoz, hiszen a hormonok jobban működnek. Sok sikert!!

2014. júl. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!