Csak szerintem járkál Budapest utcáin feltűnően sok
izléstelenül öltözködő, valamint jelentős
túlsúllyal biró fiatal nő?
Figyelt kérdés
Nem Magyarországon élek,csak mint turista töltöttem négy napot a fővárosban barangolva, még tavaly júniusban. Meglepetten tapasztaltam, hogy rengeteg az izléstelen/igénytelen, lenövéses festett hajú, elhizott hölgy. Láttam izléses, igényes, ápolt nőket is, de jóval kevesebbet. Jól láttam?
26/N
2013. febr. 4. 19:55
1/7 anonim válasza:
teljes mértékig.. nekem a kedvencem amikor az ilyen 70+ kg csajok felveszik a feszülős nadrágot.. legjobb látvány.
2013. febr. 4. 20:02
2/7 anonim válasza:
Fiatalok és idősek, nők és férfiak egyaránt, és sajnos egyre csak szaporodnak. Örülj is, hogy nem kell minden nap ezt nézned :)
2013. febr. 4. 23:41
3/7 anonim válasza:
A fiatal nők többsége igényesen öltözködik Budapesten, mondjuk olyan 5-10%, akire azt mondom, hogy gáz. A túlsúly sem túl gyakori. A férfiak körében sokkal gyakoribb az ízléstelenség, engem férfifént a férfiak stílustalansága jobban zavar. Pl. melegítő, sportcipő, baseballsapka 30 éves embereken. Nőben azért az ilyen szintű toprongyosság ritka. Na jó, piaci kofák, büféslányok. De ebből is ritka van.
2013. febr. 6. 17:56
4/7 anonim válasza:
Ízlésficamosok mindenhol vannak.:D
2013. febr. 6. 18:41
5/7 anonim válasza:
Mióta megjelent a csípő nadrág, azóta sokkal jobban kibuggyan az úszó gumi. Rövid topp. Nem tudom hogy látja magát a tükörben! Szerintem ezek vannak kevesebben. Na de a fiúk, akik olyan nadrágot hordanak aminek az ülepe a térdhajlatban van. Nadrágtartó meg lóg rajta. De ezek csak 16--20 év közötti korosztályra jellemző
2013. febr. 6. 19:10
6/7 poiu válasza:
Egy 2011-es felmérés szerint a magyar nők a legkövérebbek az EU-ban. (A férfiak az ötödikek).
2013. febr. 6. 19:30
7/7 anonim válasza:
Nem csak szerinted, kérdező. Valóban sok a túlsúlyos fiatal, jómagam 39 éves vagyok, de sokszor megdöbbenek, hogy mennyi 18-25 év körüli lány van, akinél nagyságrendekkel jobban nézek ki(nem vagyok bombázó, sem beképzelt). a legrosszabb az, hogy mivel ők sem akarnak lemaradni a divatról (divat? néha inkább ízlésficam), ezért magukra húznak mindent, ami nem áll jól. (A gyártól pedig a haszon reményében akár 46-os méretben is legyártják azt, amit maximum 38-asban szabadna.
A lenövés nem biztos, hogy elhanyagoltság, van valami többszínű haj divat mostanság, néha egy csomó pénzt fizetnek azért, hogy úgy nézzenek ki, mint egy leharcolt prosti :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!