Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelentős túlsúllyal küzdők!...

Jelentős túlsúllyal küzdők! Nektek könnyen összejött a baba?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nálunk idáig azért nem,mert kövér vagyok?
2011. jan. 15. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is jelentős túlsúllyal küzdöttem, mielőtt teherbe estem, de nem ez volt az oka, hanem a pajzsmirigyem.

Elvileg nem szabadna a termékenység és a testalkat között összefüggésnek lenni, de az tény és való, hogy az elhízásnak mindig oka van.Vagy lelki vagy testi.Nekem lelki okokból indult ki ( depressziós voltam évekig és bánatomban zabáltam + fogamzásgátlót szedtem, az még dobott rám plusz kilókat ) és úgy ment át szomatikus problémává, azaz a pajzsmirigyemmel lett gond, alulműködést állapított meg az orvos.

Neked először is egy teljes vérképet kéne csináltatnod.

2011. jan. 15. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:

114 kg voltam mikor terhes lettem,és első próbálkozós hónapban sikerült.Már azóta 4 hónapos "nagyfiú" :)

Viszont iszonyú nehéz volt,ekkora túlsúllyal.Sok sikert Nektek is!

2011. jan. 15. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Rajtam 40kg plusz volt. Megfogant kétszer,majd el is ment, mindkétszer. Azóta kiderült az inzulinommal volt baj. Lefogytam, közel 30-at ebből a túlsúlyból. Még nem fogant meg a pici, de minden értékem a normális határon belül van. Sokkal könnyebb így az élet. Ha érdekel a fogyás mikéntje, hogyanja, írj e-mailt, szívesen mesélek. Nem tudom, neked mi okozza, de saját tapasztalatokat tudok mesélni. Sok sikert nektek is! :)
2011. jan. 15. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nos most ez a véletlen műve,vagy sem,nem tudom,de 4 évig hiába próbáltam teherbeesni,nem sikerült.80 kg voltam.Aztán ledobtam 5 kilót,és a következő hónapban már nem jött meg.Aztán mikor 1 éves lett a kicsi,elkezdtük a tesóprojektet.87 kiló voltam,míg az idén nyáron lefogytam 70-re és a következő hónapban már szintén nem jött meg.Amúgy 4 éves az első gyermekem,és most sikerült csak.Hogy ez csak véletlen,vagy tényleg a fogyással van-e kapcsolatban,na ezt csak az ég tudja :)
2011. jan. 15. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 160cm-hez voltam 98!kiló,mikor megbeszéltük a férjemmel,abbahagyom a tabit,a dokim sem bíztatott semmi jóval,mert régebben több nőgyógyászati problémám volt,plusz 11 évig szedtem tabit.úgy gondoltuk,lesz vagy fél év,mire terhes leszek,addig ledobok pár kilót is.na ehhez képest ahogy abbahagytam a tabit,rögtön megfogant a lányom,az első hónapban.fél évig csak fogytam,vagy 6 kilót,mert rókáztam mindentől,aztán az utolsó 3 hónapban felszaladt 20 kiló,pedig még akkor is rókáztam.időre szültem egy egészséges kislányt,igaz,császárral,de ez nem a túlsúlyom miatt volt,aztán a kórházból 1 hét múlva ismét 98 kilósan jöttem ki,mind víz volt a túlsúly.sajna azóta megint híztam,most 105 vagyok,nagyon jó lenne lefogyni,csak rá kéne szánnom magam,mert mi is szeretnénk kistesót hamarosan.szóval ha valaki,én aztán túlsúlyos voltam-vagyok,mégis azonnal összejött.ma 10 hónapos:)
2011. jan. 15. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Én sosem voltam sovány. Az a tipikus alkat vagyok,aki már attól hízik,ha ránéz a kajára. Férjem 5x annyit eszik,mint én,mégsem hízik. Nekünk is összejött 2x,el is ment. Most újra ráálltunk a dologra,szeretnénk,ha idén végre összejönne. Egyébként én az mellett,hogy telt alkat voltam mindig,most a cigi abbahagyása óta híztam nagyon sokat. De most egy hete elkezdtem koplalni,fogyózni. Reméljük lassan leperegnek rólam a kg-k és ez az év meghozza végre a várva várt csodát az életünkbe!
2011. jan. 15. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem vtam sosem vékony,sőt. A fogamzásgátló szedése alatt 20! kg-t híztam, és már elötte is jócskán volt rajtam. Aztán abbahagytam,máshogy védekeztünk. Amikor úgy döntöttünk,h jöhet a baba,szinte rögtön összejött:) A leleteimmel sosem volt semmi gondom, minden a helyén van.Most vagyok 36 hetes,ikrekkel! És persze ikrekkel a doki sem várta el,hogy fogyjak,bár a hízásra nem noszogatott,természetesen sikerült 15 kg-t még felszednem.

Szóval nem bíztatni akarok senkit,de van akinél nem a súly a gond.Az,h ikerterhes lettem,senki nem láthatta előre,be is pánikoltam először,de úgy látszik a szervezetem tolerálta.

2011. jan. 16. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Én vagyok aki írta,hogy fogytam,és teherbeestem 2x is.Ne koplalj,az nem tesz jót,és a kilók is visszajönnek!Elmondom,én hogy fogytam le,szerintem neked is sikerül.6 hét alatt 12 kiló ment le,és nem koplaltam,és nem is tornáztam (sajna lusta vagyok).A lényeg,hogy mindent ehetsz,csokit is,de este 6 után egy falatot sem,még gyümölcsöt sem,semmit.Nekem 1 hétig kemény volt,míg megszokta a szervezetem,esténként éhes voltam,1 hét után ráálltam,és fel sem tűnt.A kilók pedig peregtek lefelé.Minden este fél 6kor leültem vacsizni,ami volt,akár zsíros kenyér,akár körömpörkölt,mindegy.Megvacsiztam lassan,hogy ne faljam azért tele magam,de jóllakjak másnap reggelig,tehát azért mértéket tartottam,de nem vontam meg magamtól semmi ételt.Ezután lefekvés előtt bekentem a kritikus részeket (has,comb,csípő) bőrfeszesítő krémmel,és háztartási fóliával betekertem magam,majd jó vastag melegítőt húztam rá,és tente.Ez főleg nyáron jó,mikor egy pólóban is melegem lenne,na én izzadtam reggelre rendesen.A lényeg ebben,hogy a melegben égnek a zsírpárnák,a fólia feszessége húzza össze a bőrt,és alatta dolgozik a krém.Nekem lement így a 17 kiló,és nem lettem "löttyedt",hisz a krém és a fólia feszesítették a bőrömet.Próbáld ki,hátha sikerül neked is!Ha kérdésed van,írj privit!Szió!
2011. jan. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!