Jelentős túlsúllyal küzdők! Nektek könnyen összejött a baba?
Én is jelentős túlsúllyal küzdöttem, mielőtt teherbe estem, de nem ez volt az oka, hanem a pajzsmirigyem.
Elvileg nem szabadna a termékenység és a testalkat között összefüggésnek lenni, de az tény és való, hogy az elhízásnak mindig oka van.Vagy lelki vagy testi.Nekem lelki okokból indult ki ( depressziós voltam évekig és bánatomban zabáltam + fogamzásgátlót szedtem, az még dobott rám plusz kilókat ) és úgy ment át szomatikus problémává, azaz a pajzsmirigyemmel lett gond, alulműködést állapított meg az orvos.
Neked először is egy teljes vérképet kéne csináltatnod.
114 kg voltam mikor terhes lettem,és első próbálkozós hónapban sikerült.Már azóta 4 hónapos "nagyfiú" :)
Viszont iszonyú nehéz volt,ekkora túlsúllyal.Sok sikert Nektek is!
Én sem vtam sosem vékony,sőt. A fogamzásgátló szedése alatt 20! kg-t híztam, és már elötte is jócskán volt rajtam. Aztán abbahagytam,máshogy védekeztünk. Amikor úgy döntöttünk,h jöhet a baba,szinte rögtön összejött:) A leleteimmel sosem volt semmi gondom, minden a helyén van.Most vagyok 36 hetes,ikrekkel! És persze ikrekkel a doki sem várta el,hogy fogyjak,bár a hízásra nem noszogatott,természetesen sikerült 15 kg-t még felszednem.
Szóval nem bíztatni akarok senkit,de van akinél nem a súly a gond.Az,h ikerterhes lettem,senki nem láthatta előre,be is pánikoltam először,de úgy látszik a szervezetem tolerálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!