Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan, aki jelentős...

Van itt olyan, aki jelentős túlsúllyal is teherbe tudott esni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 23:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Én.. mi lenne a kérdésed?? 107kgval indultam sajnos most 123kg vagyok minden okés 1-2 hét és szülök.. :) Nem vagyok Büszke a második babánál máshogy lesz..
2014. júl. 27. 23:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak jól esne a biztatás, mert lassan 3 éve nem védekezünk a férjemmel és baba sehol. 113 kilós vagyok. Egyébként nem zavar a súlyom, jól vagyok, egészséges vagyok, viszonylag arányos a testem, nem amorf... Szóval nem vágyom igazán a fogyásra, de ha ez kellene egy kisbabához, akkor persze mindent megtennék...
2014. júl. 27. 23:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok egyébként! :)
2014. júl. 27. 23:55
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Azért csak fogyjál le, egyrészt mert növeli a teherbeeés esélyét, másrészt mert ha terhes leszel és erre rájön még 10 kiló, meg se fogsz tudni mozdulni, kikészül a lábad, az izületeid, a vénád.
2014. júl. 28. 00:00
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Én a helyedben már nekiálltam volna a fogyásnak hisz tudjuk azért hosszútávon nem egészséges. Én előtte is fogytam de amikor jött a baba kicsit elengedtem magam aztán rá álltam a 180-200gos szénhidrát diétára ezért nem is híztam.. Olvas utána cukros kismamák is csinálhatják nem megterhelő..Ne add fel de kezdj el most váltosztatni az étkezéseden és igyekezz soķat leadni mert a terhesség zsákbamacska lehet meguszod minden baj nélkül lehet nem... nem tudhatod... dokid mit javasól?? Első voltam A.
2014. júl. 28. 00:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Amúgy köszi kedves vagy!!!A.
2014. júl. 28. 00:03
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Én szerencsés voltam vagyok mindent aktívan tudok csinálni gyalog megyek megyek mindenhova szobabiciglizem szóval nem hagytam el magam!!Szerencsémre áldott jó terhességem van nem voltam tüneteim most a végére kicsit vizesedtem de ez normális....tényleg állj neki időbe hisz sosem baj ha fogysz.. nekem előtte a szakmám miatt nem ment vendéglátás este volt időm enni csak reggel 9-22 óráig meló volt így sport is elmaradt sajnos..Ne add fel..
2014. júl. 28. 00:06
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Megyek mert már nem látok de holnap este szivesen írok ha van kérdésed!!Jó éjt!A.
2014. júl. 28. 00:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy! :) Jó pihit!
2014. júl. 28. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem ártana egy teljes kivizsgálás. Ekkora túlsúly gyakran jár inzulinrezisztenciával ami gátolja a teherbeesést.
2014. júl. 28. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!