Clostilbegyt tapasztalatok! Második nekifutás, most emelt adaggal. Segített valakinek az, hogy megemelték az adagot? Bővebben lentebb!
2,5 éve próbálkozunk, tavaly volt már egy 3 hónapos closty próbálkozás, de csak 1*1 volt a ciklus 3. napjától. Sajnos nem értünk el vele semmit :( Azóta volt egy átjárhatósági vizsgálatom, a bal oldal el van záródva, a jobb oldal nyitott. Most megemelte a doki 2*1-re az adagot, most vagyok a 11. ciklusnapomon. Erősen szurkál a hasam, más tünetem egyenlőre nincs.
29-én megyek az első ultrahangra. Progeszteron elégtelenségem is van, Duphaston szedtem eddig rá a ciklus 15. napjától.
Sikerült valakinek egy oldali petevezetékkel, második nekifutásra a clostyval teherbe esni?
Kedden megyek Uh rá.Szerintem már a closti hat. :) Bár szerda este a jobb oldali petefészkem olyan szinten nyílalt,hogy nem bírtam megmozdulni.De remélem a bal is érik,mert nekem az lenne a jó :)
Ki hol tart?
Én is ma voltam dokinál. A múltkor 25*28-as tüsző megnőtt 35*38-ra :( nem repedt meg, viszont megállt a növésben, úgyhogy valószínű elsorvad. Viszont lett mellette egy 31*34-es tüsző, ami megrepedt, valószínű tegnap előtt :) Van esély rá, hogy elkaptuk :) Ma vagyok a 22.napon, és van egy enyhe barnás nyákom, nem tudom, hogy vajon a közelgő mensit jelezheti, vagy esetleg valami mást. Valami jót :) A nyálkahártya is szép vastag, 10,5 mm volt most. Most várok és várok... és reménykedek!
Utolsó válaszoló: nagyon szorítok neked :) írj majd hogy mi volt.
Szia! :)
Voltam tegnap dokinál és a bal petefészekbe látott egy csodaszép 23mm tűszőt talán lesz még egy de ez a domináns.Mondta a doki legyünk együtt ebben a pár napban.
Kicsit elbizonytalanódtam,mert kérdeztem tőle a polipot ami elvileg a doki oa írt a meddőségibe.
Majd megnézi júl.15én rákszűrésnél.De mondtam neki nekem az volt feb.ba és rendbe volt minden.Úgy vagyok vele néze meg és én tudom nincs polip így már nyugottabb leszek.
De azért mérges vagyok,hogy az embert ide oda küldik és ahány orvos annyi félét talál ki.
Most vagyok azon a ponton nem érdekel lesz ami lesz!!
Sajnos megjött :( vagyis nem sajnos, mert igy legalább a nem megrepedt tüszők is eltűntek, ma voltam uh-n. Fel is írta a closty-t és kezdem a 2. hónapot.
A 23mm-es az nagyon szép tüsző... remélem összejön :) Szorítok!
Úgy néz ki nekem se sikerült ez a hónap jövő héten kezdem a clostit!
Te hol tartasz?
A 25 napos ciklusomat kitólta a closti 29 napra.Már kezdtem reménykedni :( aztán újra mélypont.
A closti csinál ilyet,hogy kitólja a ciklust?
Kérdező!
Sikerült neked?
Nekem sajnos nem :( és nem is szedhetem a clostit mivel magas a prolaktinom.Most megyek (csütörtökön) vissza az endokrinólogushoz megláttjuk javult e a prolaktinom.Illetve valószínű műteni fognak amit már javasoltak is a BMC be csak akkor nem voltam felkészüve rá,de ezt már nem ott csináltattom meg hanem egy másik meddőségi központba.Most várunk ,mert csak szep.23 ra kaptunk időpontott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!