A clostilbegyt tablettával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Kinek segítette a teherbeesését?
Szia. Nekem 2X1-et kellett szednem 5 napon keresztűl, mensi 2. napjától. 4 hónap után pocakos maradtam. De csak az utolsó honapban figyeltünk 100%-osan (ovuteszt, hőmérőzés, méhnyák figyelés) és össze is jött. Szóval mondhatnám, hogy az első hónap után. :)
Azt tanácsolom, hogy ovutesztelj, vaterán nagyon olcsón tudsz rendelni. És ha már látod a második csíkot is, halványan, akkor szex minden nap. :) Amíg egyforma lesz a két csíkod, és még utána való nap is. Utána lehet pihizni. :) Nekem bevált. :): sok sikert...
Szia, nekem első hónapban sikerült a babuci, soha nem hőmérőztem, csak ovu tesztet használtam.
14h km
utolsónak! Miért nem csináltatod meg inkább az átjárhatóságit? Én ezt 2 hónapig engedtem. az én orvosom is 6 hónapig akart kisérletezni. És kiderült, hogy csak lombikkal lehet babám!
A kérdezőnek! Nekem így aztán nem is hatott a closti.
Szia. Én első hónapban 2x felet szedtem, de nem volt peteérés. Második hónapban 2x1-et, de semmi. Harmadik hónap szünet volt, amikor meg is fogantak a babák. Sajnos elvetéltem, de legalább tudom, hogy nem lehetetlen, hogy teherbe essek. Nagyon féltem ettől, mivel már rég próbálkoztunk, és a clostitól sem volt peteérésem eleinte, de végül hatott.
Sok sikert neked! :)
Szia,
Én is ugyanígy szedem, mint ahogyan te, de pluszba még szedek hozzá méhpempőt, mert sajnos a gyógyszer eléggé elvékonyítja a méhnyálkahártyát-és van, hogy ez miatt sem sikerül sokaknál a teherbeesés.
én nagyon bízok a gyógyszerben, remélem sikerül:))
Ez volt az első hónapom, jövőhét végén NEM szeretném, hogy megjöjjön.....
Sok sikert neked is! :)
Te mi miatt szeded a gyógyszert? Neked nézi a dokid a tüszőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!