Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A clostilbegyt tablettával...

A clostilbegyt tablettával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Kinek segítette a teherbeesését?

Figyelt kérdés
A dokim most írta fel nekem ezt a gyógyszert 1*1-et kell majd belőle szednem a harmadik naptól öt napig. Milyen tapasztalataitok vannak(a jó és a rossz is érdekel)?
2011. júl. 13. 17:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban kórházba kerültem mert azt hitték méhnyaki terhességem van. napig voltam bent mire kiderült hogy "csak" egy elakadt méhnyálkahártya darab volt. A héten voltam UH-n és most már nincs ott.Azt hozzá teszem a havim mindíg két napos szokott lenni utána 1-2 hét pecsételgetés. A dokim megkérdezte hogy a közeljövőbe szeretnék-e terhes lenni. Mondtam naná! Akkor ajánlotta hogy felírja ezt a gyógyszert. Nem mondta hogy menjek vissza UH-ra. Csak majd ha nem használ a gyógyszer illetve a második adag után peteérés környékén fogok visszamenni.Azt mondta ha nem használ megemeli az adagot 2*1-re.
2011. júl. 15. 16:39
 12/17 A kérdező kommentje:
5 napig voltam kórházban. Az 5-ös lemaradt.
2011. júl. 15. 16:40
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem a prog. szintem az alsó határon volt, azért kaptam. A 3. naptól a 7. napig kellett szednem.

Első hónapban szedtem, majd a következőben a 7. napon jutott eszembe, így akkor kimaradt. Majd a rákövetkező hónapban ismét szedtem, és terhes is lettem :)

Már 17 hónapos a lányom :)

Szóval nekem nagyon pozitív :)

Sok sikert neked is!

2011. júl. 16. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hormonszinteket nem is nézett????????

Akkor milyen alapon írta fel? Mert nekem a prolaktinszintem volt az egekben, amiatt nem jött össze a bébi sokáig. A prog. miatt összejöhetet volna, azt mondta a doki. (2 is, mert az első dokim pont szabira ment, ezért a "helyetteséhez" küldött vissza, és mindketten ugyan azokat mondták.

2011. júl. 16. 18:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem ,nem nézett semmilyen hormonszintet. Mivel a mensim kétnapos és kevés szokott lenni azt mondta hogy ettől megjön rendesen és rásegít a peteérésre. Hát majd kiderül. Mi még csak két hónapja próbálkozunk.
2011. júl. 16. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Sikeres clostisok a peteérés után mennyivel teszteltetek pozítivat?Bocsi az offolásért.
2011. júl. 16. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:52

Te milyen adagban szedted a Clostyt????

2011. júl. 17. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!