Clostilbegyt tapasztalatok! Második nekifutás, most emelt adaggal. Segített valakinek az, hogy megemelték az adagot? Bővebben lentebb!
2,5 éve próbálkozunk, tavaly volt már egy 3 hónapos closty próbálkozás, de csak 1*1 volt a ciklus 3. napjától. Sajnos nem értünk el vele semmit :( Azóta volt egy átjárhatósági vizsgálatom, a bal oldal el van záródva, a jobb oldal nyitott. Most megemelte a doki 2*1-re az adagot, most vagyok a 11. ciklusnapomon. Erősen szurkál a hasam, más tünetem egyenlőre nincs.
29-én megyek az első ultrahangra. Progeszteron elégtelenségem is van, Duphaston szedtem eddig rá a ciklus 15. napjától.
Sikerült valakinek egy oldali petevezetékkel, második nekifutásra a clostyval teherbe esni?
Mi is úgyan ebben a helyzetbe vagyunk.Nálam a jobb van elzáródva és a bal nyitott.
Nekem is most 2x1 et kell majd szednem.
A doki szerint ha az egyik működik van rá esély.
Bocsi,hogy tapasztalattal nem szolgálhatók.
De kivánom,hogy sikerüljön!
:) én vasárnap kezdem a ciklus.3 napján.Mi is 2,5 fél éve próbálkozunk.
Nekem a doki azt mondta próbáljuk meg ezt a nyarat ha em jön akkor lombik.
Neked a műtétet nem javasolta?
Nekem igen,de most meg ez a doki azt mondta 50% 50% ék hogy sikerülne ha megműtettém magam vagy a lombikba vágunk.
Most légy okos :)
Sziasztok,
Mi is hasonkló cipőben járunk 2 éve próbálkozunk. Én PCT pozitív vagyoik, vagyis mozgásképtelenné teszem a spermákat így azoknak semmi esélyük a haladásra. Most voltam a 6. inszemen. eléggé megvisel eddig 0.5/0.5 clostyt kaptam attól 2 tüsző lett de az egyik nem repedt meg. Ciszta lett belőle így ki kellett hagynunk egy hónapot. Most 1/1 adahot kaptam így 3 szép 23-25-28 mm lett. Reméljük lesz eredménye. Nekem nem kellene progi pótlás, de ha beleavatkoznak a ciklus első felébe, kell a támogatás a másodikra is, mert a closty vékonyítj a anyálkahártyát sajnos. Szóval most duphastont és utrot is kell szednem.. Tele vagyok gyógyszerezve..szédülök, álmos vagyok..minden bajom van, de remélem megéri a szenvedés... Nekem mindkét petevezetőm átjárható, de ugyan olyaan esélyel indultok abban a hónapban amikor a szabad petevezetős oldalad van soron mint a többiek, szóval hajrá! :)
3. válaszoló:
Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön és ne kerüljön sor a lombikra. Lombik előtt az inszeminációt nem mondta? Nekem is mondta a doki, hogy lehetséges a műtét, de 2 orvost is megkérdeztem és egyik sem javasolta, mert nagyon nagy az esély rá, hogy vissza hegesedik és akkor meg többet ártott, mint használt. Úgyhogy úgy döntöttem nem kell a műtét egyelőre. Nekünk ha most a 3 hónap 2*1 clostyval sem sikerül, akkor inszem, utána lombik. A páromnál minden oké, nálam van sárgatest elégtelenség és tüsző elrepedés elmaradás szindróma (ez utóbb derült ki a HSG előtti peteérés követéskor). Szorítok nektek, írj majd, ha gondolod, hogy hogyan halad a projekt :)
TeLány: nektek sem egyszerű az élet... :( de nagyon remélem, hogy most ez meghozza a kívánt eredményt! Rendben lesz minden! :) Én is és a párom is isszuk most már több, mint 1 hónapja a Gyuri bácsi babaváró program teákat, valamint 5 hete szedem az ugyanebben a csomagban levő fagyöngytinktúra oldatot, ami a méhnyálkahártyát erősíti. A legutóbbi uh-on azt mondta a doki, hogy a 2,5 év alatt ilyen szép vastagnak nem látta még a nyálkahártyát, és hogy ez nagyon jó :) Szóval én még a nőgyógyászati bóknak is tudok örülni :) Úgyhogy szerintem ezek is most kezdenek hatni. Remélem sikerül ez a hónap! Mikor lesz eredmény? Írj majd mindenképp!
Köszönöm szépen viszont kívánom én is neked!
Az inszemit azt hiszem ilyenkor nem is ajánlják mivel az csak fellövik és akkor az megint csak idő idő!
A tutira megyünk. :) De remélem én is,hogy nem lesz rá szükség.Most tartóm a diétát és mozgok.
Írok persze mi van.te is írj majd :)
# 4/7 Láttom nálad se egyszerű a dolog!
Kívánom,hogy neked is sikerüljön! :)
IR es vagyok és ezért kell csinálnom a diétát.Pontosan életmód váltás :) néha jobban megy néha meg nem megy!
+ szedek mercformint.Szedtem bromot a magas prolaktin szint miatt,de pár hónappal ezelőtt jó lett az értékem. endokrinológushoz járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!