Szeretnék véleményeket kérni hogy milyen tapasztalatok voltak Clostilbegyt szedése közben és hogy volt e eredmény és hogy mennyi idő telt el a tabletta szedése közben vagy után!?
Nem nem a gyógyszer miatt ment el a baba!
Valószínű hogy progeszteron hiány miatt!
Igen hőmérőztem is és most is azt teszem!
Egy baba volt, volt cista is de az szépen fel szívodott még a terhesség közben!
Én 22 vagyok,a férjem 24, 5 éve vagyunk együtt,2 vagyunk házasok. Tudom,ez nem volt kérdés,csak gondoltam én is megosztom ezt az infót!:)
1 éve próbálkoztunk sikertelenül,júniusban kaptam Clostit,a ciklus 2.napjától 5 napig napi 2 szemet szedtem és kaptam mellé Bromocriptint a magas prolaktin-szintre. Rögtön az első hónapban terhes lettem,ikrekkel. Holnap töltik a 16.hetet a pocakban.:)
Sajnos vannak olyan esetek is,amikor peteérés helyett ciszták lesznek a petefészekben,van,aki hónapokig szedi és mégsem lesz terhes. Nem tudom min múlik,de nekünk úgy érzem szerencsénk volt! Mondjuk lehet,hogy az is benne volt a pakliban,hogy őszintén hittem,hogy az első gyógyszeres hónapban tuti nem fog sikerülni,így kicsit talán nem is görcsöltünk rajta,mert úgy voltunk vele,hogy ha majd a 3. Clostis hónap után sikerül,akkor nagyon jók vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!