A Clostilbegyt szedése után feltétlenül szükség van tüszőrepesztő injekcióra? Mi az a tüszőrepesztés és miért van erre szükség? Akik már szedték itt közületek, és bevált, tényleg sokaknak lettek ikrei?
A tüszők a petefészekben érnek és ovulációkor megrepednek,az érett petesejtek pedig kiszabadulnak belőlük. A Clostilbegyt az egy olyan gyógyszer,ami az agyalapi mirigyekre hatva tüszőérést,majd-jobb esetben-peteérést is kell,hogy okozzon. Ha az orvos úgy gondolja,hogy szükség van tüszőrepesztésre,akkor a feltételezett peteérés előtti napon este be kell adnod magadnak az injekciót,így hozzásegítve a tüszőket a biztos repedéshez. De még ebben az esetben is,szintúgy,mint teljesen egészséges pároknál,teljesen megfelelő időben történő együttlétnél is csak 25% esély van a teherbeesésre.
Én szedtem,ciklus 2.napjától 5 napon keresztül napi 2 szemet,nem kaptam tüszőrepesztőt,az ultrahang szerint egyébként viszonylag kis tüszőim voltak,a következő hónapban mégis pozitívat teszteltem. 9. heti ultrahangon kiderült,hogy ketten vannak.:)
Te most kezded el szedni?
14+4 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!