Clostilbegyt tapasztalatok! Második nekifutás, most emelt
adaggal. Segített valakinek az, hogy megemelték az adagot?
Bővebben lentebb!
Figyelt kérdés
2,5 éve próbálkozunk, tavaly volt már egy 3 hónapos closty próbálkozás, de csak 1*1 volt a ciklus 3. napjától. Sajnos nem értünk el vele semmit :( Azóta volt egy átjárhatósági vizsgálatom, a bal oldal el van záródva, a jobb oldal nyitott. Most megemelte a doki 2*1-re az adagot, most vagyok a 11. ciklusnapomon. Erősen szurkál a hasam, más tünetem egyenlőre nincs.
29-én megyek az első ultrahangra. Progeszteron elégtelenségem is van, Duphaston szedtem eddig rá a ciklus 15. napjától.
Sikerült valakinek egy oldali petevezetékkel, második nekifutásra a clostyval teherbe esni?
Ja értem már miért kell a diéta. Remélem használni fog :) Én is kb. 2 hónapja életmódot váltottam. Elhagytam a cukrot és a fehér lisztet és amennyire csak tudok odafigyelek a táplálkozásra. Nekem is nézték az IR-t, de nem találtak eltérést a terhelés során. Nekem endokrin oldalról csak egy hormonértékem magas (androsztendion), de arra azt mondta a doki, hogy nem befolyásolja a teherbeesést. Még azt akartam kérdezni, hogy Ti szedtek valami terhes vitamint? Nekem azt mondták, hogy bőven elég folsavat és magnéziumot szedni a terhesség előtt és alatt is, nem feltétlen kell terhesvitamin. A folsavat már szedem elég rég óta, most meg nem rég elkezdtem a magnéziumot is. De gondolkozom az Eleviten - a barátnőm azt szedte!
2014. máj. 26. 15:20
12/29 anonim válasza:
Én szedtem,de most nem szedek.Bőven elég a folsav és az E vitamin,de azt is a peteérésig szokták.
De lehet ezt kipróbálom :hipp natal terhesvitamin :)
2014. máj. 26. 15:51
13/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én ittam ezt a terhes vitamint, 3 hónapig, de nem nagyon változtatott semmin... bár nagyon finom, de az ár érték arányban szerintem nem túl jó. Legalábbis a próbálkozós időszakra. Vagy tényleg akkor kell amikor már terhes vagy és nem előtte.
2014. máj. 26. 16:10
14/29 anonim válasza:
Akkor maradok a folsavnál és E vitaminál :)
2014. máj. 27. 09:55
15/29 A kérdező kommentje:
Ez volt a tegnapi LH tesztem :) Dolgozik a gyógyszer, szépen alakul. Szerintem ma vagy holnap tetőzni fog :) Úgyhogy uccu neki :)
:) Én már úgy néz ki szomabton kezdem a clostit.Ma egyébként is eléggé zizen voltam,hát igen megjött.De sebaj majd a closti segít :)
2014. máj. 29. 17:26
19/29 A kérdező kommentje:
Így van! Segíteni fog, hidd el! :) Én ma voltam orvosnál: 25x28 mm-es domináns tüsző van a jobb oldalon (azért azt megjegyzem, hogy a 3. hónapja a jobb oldalról érik a petesejt, mintha tudná a szervezetem, hogy a bal oldal zárt). Hál istennek, hogy nem stimulálta túl a closty 2x1 adagban a petefészket, mert ettől tartottam egy kicsit. Bármilyen meglepő, de fogamzásgátlót írt fel a doki arra, hogy megrepedjen. 2 szemet kell bevennem, holnap meg szombaton este 1-1 szemet. Állítólag tartalmaz olyan hormont, ami megrepeszti a tüszőt. Azt mondta a doki, hogy sokszor használják ezt a tüsző megrepesztésére, szóval nincs vele veszíteni valónk. Sajnos a másik gyógyszer amit tüszőrepesztőnek adnak, az TB-re 10.500 Ft (ez a tipikus példája, hogy rúgjunk még bele abba, aki már egyébként is szenved) és azt mondta az orvosom, hogy mivel ez még nem erős hormonokkal stimulált ciklus, mint amilyen az inszemnél és a lombiknál van, ezért most még ő nem javasolja, mert lehet, hogy nem sikerül és azért az ára meg 5 számjegyű. Hétfőn kell mennem újra uh-ra és ha megrepedt, akkor megtámogatjuk progeszteronnal a sárgatest elégtelenségem miatt. Az ovu tesztem még mindig pozitív, szóval nem tétlenkedünk :) Szorítok Nektek csajok! Írjatok, ha van fejlemény :)
2014. máj. 29. 20:19
20/29 anonim válasza:
Azta ez szép nagy tüszőcske :)
Egyébként nekem meg pont fordítva ért be mindig a tüsző ( bal oldalon) mondjuk akkor még az is zárt volt nekem csak amikor volt a HSG vizsgálat akkor sikerült átjárhatóvá tenni.
Fogamzásgátlót írt fel? Na erről még nem hallottam,de biztos tudja a doki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!