21. Napi hirmon eredményeim. ötletek?
Lh: 11, 21 IU/L
fsh: 2,77 IU/L
Ösztradiol: 284,20 pmol/L
Progeszteron: 9,26 nmolL
szerintem is alacsony a progi szinted,nem tudom,hogy ennyinél van-e peteérés...
a progi és ösztradiol aránya is fontos,az ösztradiolod magas ehhez a progi szinthez képest....
növelni kell a progidat,de orvos beállítja elvileg,főleg ha vna más gond.az lh fsh arány tényleg 1:1-hez jó.
de nem tudom mire utal,az eltérés.
progi szint növelő:barátcserje kapszula 3hónapig,és womans care krém is,viszont lehet hogy dokinak kellene felirnia valamit,ha már a babán melóztok.
Mindenkinek koszonom a hozzaszolasokat.
Igen szeretnénk babát lassan 9 hónapja próbalkozunk.Peteérésem csak akkor van ha szedem a Clostilbegytet... Anélkül szerintem nem reped meg... Vagyis nem érik meg akkorára hogy repedjen. Vettem Lh tesztet, fogom vizsgálni magamat. Valakinek tanács ezzel kapcsolatban? A használatáról?
Most kezdtem el a második 3 havi kúrát.
A progeszteron szintem tudom, hogy nagyon alacsony. Kaptam rá Utrogestant ( remélem jól írtam) a 17 dik naptól 2x1-et 15 napig. Remélem emeli a progi szintemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!