Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnék a páromnak "kispapa"...

Szeretnék a páromnak "kispapa" ajándékot adni, ötletek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy óra hátlapjára gravíroztatnám az egyik közös jelünket (egy férfi tenyérbe egy kisbaba kéz). Szeretnék neki mindenképpen valami maradandó meglepetést adni.
2014. ápr. 8. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam ilyen kispapa ajándékról. Ezt mikor adnád oda neki? Pozitív tesztnél? Vagy szülésnél? Szülésnél felesleges, mert adsz neki egy gyereket, szerintem az bőven elég és maradandó! :-)
2014. ápr. 8. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy könyvet adtam neki "Kispapák kézikönyve" hogy legyen elég ideje felkészülni:-)nagyon jó könyv, rengeteg hasznos tanáccsal és tényleg hasznosnak érezheti magát!Csak férfiaknak szól a könyv!
2014. ápr. 8. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is kapott egy kispapák kézikönyve című könyvet. a szülés után pedig egy olyan bodyban hozom haza a kislányunkat, amire "szeretlek apuci" feliratot írattam :)
2014. ápr. 8. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Mivel elváltunk mindketten, exert nem szandekozunk ujra hazasodni, majd kesobb csak.

Kaptam tole szandeka jelélul egy gyurut, amikor osszekoltoztunk, a parjat a masik kezemre, akkor kapom meg, amikor a pici is meg lesz.

Mivel O orakat gyujt, exert gondoltam, hogy kapna egy szep orat, aminek a hatuljara azt a kepet graviroztatnam, ami engem es a Babat szimbolizal.

Gondolkodtam mason is, de semmi Jo nem jutott eszembe.

2014. ápr. 8. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Exert=ezert

a tell magatol atjavitotta

2014. ápr. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!