Érdekes, a mi környezetünkben minden apuka fiút akart :) Csak az én párom, aki lányt szeretne (na meg én), mi valahogy ilyen lányos szülőknek gondoljuk magunkat, de persze az sem baj, ha kukis jönne, csak jönne már :)
2012. dec. 29. 14:37
2/11 anonim válasza:
Az én férjem volt ilyen :)
Első lányt, mindenképp.
Azért, hogy majd legyen, aki terelgesse öcsikét...
most épp azon izgul, hogy a sikeres első lány után öcsike legyen, aki rugdos a pocakomban. Azt mondta, ha lány, őt is imádni fogja, mert az első lányába is szerelmes, de hát most öcsike jár a fejében. Nemsoká kiderül, remélem,.
2012. dec. 29. 14:45
3/11 anonim válasza:
Ez fura, mert az én férjem fiút akart, "trónörököst", és az is lett.
2012. dec. 29. 15:08
4/11 anonim válasza:
az én ismerős körömben mindenki fiúcskát szeretne. Főleg elsőnek. Az én párom is, én meg azt mondom mind1.
2012. dec. 29. 15:14
5/11 anonim válasza:
az én párom is fiút akart nagyon. Lány lett. :D :D Nekem minden férfiismerősöm először kisfiúra vágyott.
2012. dec. 29. 15:16
6/11 anonim válasza:
Az én párom is fiút szeretett volna jobban, de ma derült ki, hogy nunisunk lesz, így is örül :-)))
7/11 anonim válasza:
Szerintem is inkább fordítva igaz. Elsőre akarnak fiút aki a következő lány testvért megvédi.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen ugy lenne az ésszerűbb ha előszőr fiú jönne!!De a mi környezetünkben aki kislányos apuka, az mind azt mondja hogy kislányt szerettek volna, és örülnek is hogy az lett-! Meg a páromnak is mondták már párán (apukák), amikor monta nekik hogy fiunk lesz, hogy de azért kislány jobb lett volna..... nem?.....Persze ők mind lányos apukák voltak, de volt köztük fius apuka is!
2012. dec. 29. 15:23
9/11 anonim válasza:
Az én párom és a családja is fiút akart elsőre. El sem tudták képzelni, hogy lány legyen.
Azt mondták, hogy a fiú a gyerek, a lány pedig majd csak a "gyerek" születése után jöhet. Hm...... Tök gáz, de ez van.
Szerencsére az 1. gyermekünk fiú lett, mégnagyobb szerencsére a 2. kislány-én nagyon-nagyon kislányra vágytam:)
3. baba már mindenkinek mindegy volt:)))))
2012. dec. 29. 15:26
10/11 anonim válasza:
Az én párom kisfiút akar elsőnek,az egyik haverja kislányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!