Szerintetek miért van az hogy a legtöbb kispapa kislányra vágyik előszőr?
Figyelt kérdés
Nálunk is így volt, de a 18. héten kiderült hogy pici fiúnk lesz! :D Azóta teljesen átált az apuci a fius témára!
És majdnem mindenhonnan az hallom, hogy az apuka csakis kislányt akar!
Szerintetek mi lehet az oka, hogy szegény fütyiseket ,,nem akarják" először a papik?!
2012. dec. 29. 14:34
11/11 anonim válasza:
Én azt látom,hogy minden férfi akar egy fiút! Csak max. nem vallja be! Ez szerintem beléjük van kódolva,hogy lesz, aki továbbviszi a nevet, egy fiúval lehet pasis programot csinálni stb.
A baráti körben is minden férfi azt nyilatkozta,hogy legalább egy fia legyen!
Az én férjemnek állítólag mindegy lett volna. De azt az örömöt, amikor kiderült,hogy fiunk lesz... Hát olyat még sosem láttam az arcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!