Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovuláció utáni napokban,...

Ovuláció utáni napokban, mellfájdom és nagyon erős görcsök, mintha meg akarna jönni. Ötletek?

Figyelt kérdés
Egyébként babát szeretnénk, ovulor voltunk együtt.
2014. febr. 25. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez is jelezheti az ovut! Lehet hogy most van.
2014. febr. 25. 14:38
 2/10 anonim válasza:
Nekem is most ugyanez van. nagyon fájnak a cicijeim, pár nappal ovu után kezdődött. ma meg már görcsölök is. mi egy éve próbálkozunk babával, remélem most ez azt jelenti, hogy sikerült. még 5 napom van a nemvártig
2014. febr. 25. 18:41
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, akkor egy cipoben jarunk. :)

Nekem 8 nap van a nemvartig, izgulunk együtt?

2014. febr. 26. 10:59
 4/10 anonim válasza:
Izgulunk, az biztos:-) a görcsölés nekem azóta is tart, bár nem erős egyáltalán, inkább csak feszülés. nekem már csak 4 nap, és okosabb leszek. Az a baj hogy múlt hónapban is tutira azt hittem terhes vagyok, hasonló tüneteim voltak, de nem ilyen korán kezdődött. az a "vicces hogy azelőtt mikor még nem próbálkoztunk babával soha nem voltak ilyen tüneteim
2014. febr. 26. 18:11
 5/10 Beus1990 válasza:
nekem a mellbimbóm fáj már vagy másfél 2 hete ovukor erős szurkákat éreztem a haram alatt nem tudtam hova rakni tegnaptól meg barnás folyásom van és hétvégére nem várom.Drukkolok lányok nektek!
2014. febr. 26. 19:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, ránk fér ;)

Sorstársam, miket próbáltál eddig hogy " segítsd" a babásodást?

Gondolom itt gyógyszer vitamin stb.

2014. febr. 27. 11:06
 7/10 anonim válasza:
voltam hormonsor vizsgálaton, abból látszik, hogy minden rendben a hormonjaimmal, így nem szedek semmit, csak terhesvitamint, de azt már egy éve. vagy 200 ovu tesztet elhasználtam eddig, meg van mikroszkópom is. aztán meg a szokásos gyertyázás az együttlétek után. próbálok odafigyelni a rendes evésre és a mozgásra. eddig ennyi részemről, próbálok türelmesnek lenni
2014. febr. 27. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezek jók, ugyes vagy :)

Viszont nem néztek neked inzulinrezisztenciát?

Az sem ártott volna! Sokaknak az a gond.

Nekem enyhe rezisztenciám van, és már 3 hónapja szedek rá gyógyszert.

Én a terhes vitamintól picit fèlek, mert hízlal. Nem hiányzik rám egy deks felesleg sem. Külön szedek E vitamint és ajánlom a férjed is szedje!!,még Folsavat szedek .

2014. febr. 27. 23:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Az inzulinrezisztencia érték ha nem jó amúgy , az azért nem jó ugyanis ezért is nem sikerülhet a terhesség, mert nem tud beágyazódni a megtermékenyült petesejt. Egyszerűen kilökődik.

Alattomos dolog ez, de gyógyszerrel tökéletesen rendbehozható, és a terhessèg 12 dik hetéig is lehet szedni. Szóval ha neked ez kimaradt, akkor irány a doki beutalóért. Egyébként vérből nézik :)

2014. febr. 27. 23:47
 10/10 anonim válasza:
de, nézettem azt is, de az endokrinológus szerint nincs IR, csak egy picit emelkedett volt a 60perces inzulinom. azt mondta ne egyek sok cukrosat.
2014. febr. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!