Utrogestan tablettának lehetnek ilyen mellékhatásai: szédülés, néha émelygés, erős mellfájdalom, mindjárt megjön érzés?
Ha szájon át használod, akkor okozhat émelygést, szédülést. "Lenn" használva nem.
Szorítok hogy a baba miatt legyen, de sajnos nekem minden ciklusban megvannak a tüneteim -terhesség nélkül. Most pl. szilveszterre nem várom, és hányingerrel küzdök, mindjárt megjön érzésem van lassan egy hete... Pedig februárban kezdünk lombikozni. Szóval biztosan nem lehetek terhes (pedig de jó lenne!!!), csak az agyam annyira szeretné, hogy produkálom a tüneteket. ÉS így nehéz nem reménykedni.. :-(
HA mégsem lesz baba, kérd az orvosos hogy h..velygolyót írjon fel, attól nem lesznek (vagy nem attól lesznek) ilyen tüneteid! Sok sikert, és zebrásodát! :-)
Nekem nem volt bajom az utrotól,lent használtam.
Closti mellett nekem 17 utána 14 napon volt ovu.Régebben meg volt olyan,hogy closti mellett sem volt pém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!