Pozitív teszt, hányinger, kávé undor, émelygés, mellfájdalom, még is megjött, mi lehet?
most minél előbb jelenj meg az orvosnál, nem kellmegvárni amíg elmúlik teljesen...nyugodj meg összejöhetett,mert sok nő akár végigmenstruálja a terhességét, de gyakorian fordul elő a harmadik hónapig..van aki ezért nem veszi észre.
Ha nem darabos és nincs késszúrás érzés akkor nem hinném hogy gond van...viszont ismételd meg a tesztet..értem, hogy pozitív, de nem tudom hogy mensi előtt hgy a bánatba mutatta ki.
Remélem baba van, de sajnos a teszt a cisztát is kimutatja, de szerintem megnyugodhatsz, mert akkor nem lenne gond a kávé..csak türelem és odafigyelés kell, meg egy doki!!!
Nem akarlak ijesztgetni holmi cisztával, csak leírtam a lehetőségeket..és úgy gondolom épp ideje orvosi gyógyszeres segítséget kapnod, ha 4 éve próbálkozol!
Na meg a párod is mehetne egy komplex vizsgálatra,ha esetleg most sincs baba.
Mondom én remélem sikerült, de én két év után csak hormonkezelés árán kaphatta vissza a női mivoltomat-addig nem voltpeteérésem.
vigyázz magadra és ne aggódj!
ha nem lehet most cisztád és renben vagy és van peteérésed, akkor most jött össze!
Én akkor is csinálnék egy tesztet a helyedben, de addigra kell legyen időpontod a dokihoz, mert mielőbb menned kell..a vérzést mindig tisztázni kell terhesség alatt, de az lehet amit előbbi válaszomban írtam, hogy egyszerűen megjött, de az nem baj.
Nagyon drukkolok neked....remélem a következő teszt is pozitív és azzal mehetsz a dokihoz!
Nem egy ismerősömnek jött meg terhesség alatt, ettől még simán lehetsz terhes! Ha meg mégsem, akkor lassan össze fog jönni!!!!
Dia
Ui: A tesztnek elég kicsi a tévedési faktora!!!:) Remélem, hogy van pocaklakód!
Van aki 3-4 hónapig még mensizik, pedig babát vár, de azért irány a doki s.o.s!
Remélem sikerül!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!