Meddig tart a hányinger? Émelygés? Mellfájdalom? Még csak ma vagyok 7 hetes.
Kinek meddig tartott?Nagyon kellemetlen!Oldalt iszonyat fájnak a cicijeim,nőttek is,hányingerem van a reggeltől estig!
MIT LEHET SZEDNI HÁNYINFER ELLENE,VAGY CSILLAPÍTÁSRA?
Köszi szépen!
Úúúúristen!Idáig el fog tartani?
Hogy bírod?
Szia nekem már van egy 23 és egy 6 hónapos kislányom!
A 23 hónaposnál 3 hónap betöltése után múlt el addig napjában 100* öklendeztem és iszonyú hányingerrel küszködtem!
A 6 hónapos lányomnál viszont alig éreztem, émelygést!
Kitartás hidd el megéri a szenvedést hisz gyönyörű a terhesség, és csodálatos dolog anyának is lenni!!
Próbálj meg háztartási kekszet rágcsálni hátha segít!
Boldog Baba várást és majd nagyon könnyű szülést kívánok!
Kitartás!:)
Köszi szépen!
Van már 2 lánykám,de velük észre sem vettem,hogy terhes vagyok:)Most meg!Húúú,azt hittem most sem lesz semmi,erre tessék:Reggeltől-estig!:(
Szerintetek csináltathatok már kiskönyvet?Vagy még várjak vele?
Utolsó vagyok!
Bocs akkor már tudod hogy megéri szenvedni:)
A terhes kis könyvet nekem mindig a doki mondta, hogy menjek csináltassak. De szerintem én amint el kezdtem járni dokihoz utána el mentem a védő nőhöz is és kb 8-10 héten már volt kis könyvem!
Mit szóltok?Már most kész is van a kiskönyvem:)Gyos betelefonáltam,és meg is csinálták:)
Kaptam beutalót laborba,stb...
Gyors voltam:D
Hát,azt mondta a védőnő,hogy ez természetes ilyekor,ha hányingere van az ember lányának,de ne féljek majd elmúlik...
De akkor az első 2 terhességemnél miért nem volt?
Nem értm,bár tudom nincs 2 egyforma terhesség.
Puszi nektek
Vigyázni magatokra/babákra!
Köszi,most elugrok a boltba,és ezekből veszek!
Remélem segít!
Amúgy natur joghurt nem jó csak kefír?Mindegy,veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!