Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart a hányinger?...

Meddig tart a hányinger? Émelygés? Mellfájdalom? Még csak ma vagyok 7 hetes.

Figyelt kérdés

Kinek meddig tartott?Nagyon kellemetlen!Oldalt iszonyat fájnak a cicijeim,nőttek is,hányingerem van a reggeltől estig!

MIT LEHET SZEDNI HÁNYINFER ELLENE,VAGY CSILLAPÍTÁSRA?

Köszi szépen!

2010. márc. 29. 08:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 13-14 hétig tartott, a hányinger a mellem még most is fájdogál és kellemetlen vagy erős szagokra még most is hánxyingerem lesz. Én colával és citromos vízzel próbálkoztam, egy ideig használt aztán már egyik sem. Kitartás!
2010. márc. 29. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a 15. Het betoltesevel ert veget. Szinte semmi nem volt jo ra. Se magneb6, se homeopatia, a reggelit ugy vedtem ki, hogy azonnal Reggeliztem ébredés utan. De sajnos až egesz napi emelyges ellen nekem se segitett a vilagon semmi. Idovel elmulik. Most 16 hetes vagyok, kezdem elvezni a terhesseget, es hogy van etvagyam 3 kilo fogyas utan. Neked is elmulik ilyenkorra. Kitartas.
2010. márc. 29. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!