Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Erős hasi fájdalmam volt két...

Erős hasi fájdalmam volt két napig, aztán elmúlt. Ma húzódik és fáj a mellem, lehetek babás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 12:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Honnan az Istenből tudjuk!!!Komolyan falnak megyek az ilyen kérdésektől!!Késik már egyáltalán??? Ha igen akkor ott a teszt!!!!Nem látunk beléd!!!!Komolyan az agyam eldobom!!!
2014. febr. 12. 12:55
 2/14 A kérdező kommentje:
De ha eldobod az agyadat, akkor minek a fészkes fenének írsz ide?? Ezt meg komolyan én nem értem!
2014. febr. 12. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Leírtam a véleményem ennyi!!Tele van ilyen kérdésekkel az oldal!!Ja és nem felnőtt nőre vall az ilyen.Vicc vagy kedves kérdező!!!!!!!14hkm :)
2014. febr. 12. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Felhívnám a figyelmedet "kedves" válaszoló ezen oldal szlogenjére....

"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"

Oké, hogy tényleg nem tudhatjuk a választ, de ezt ettől függetlenül NORMÁLIS stílusban is le lehet írni, vagy EGYÁLTALÁN nem kell válaszolni.

Ettől függetlenül én is a tesztre szavazok ;)

2014. febr. 12. 13:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Jújj de álszent vagy kedves utolsó :D Mernék fogadni neked is hasonló fordult meg elsőre a fejedben csak te nem mered leírni!!!!Komolyan vicc. Amúgy meg normálisan írtam le a véleményem :) Az más kérdés hogy te (ti) mit látsz (láttok) bele!!!:) További szép napot!!!!
2014. febr. 12. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Tehát akkor minden élőlény, aki kulturáltan képes megfogalmazni a véleményét, a másik becsmérlése nélkül egy álszent tahó.

Oké...tényleg logikus.

2014. febr. 12. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Ki becsmérelte a kérdezőt??? Nem szidtam nem mondtam el mindenféle buta nőszemélynek!!!!!Csak annyit írtam hogy ez nem felnőtt nőre vall. De nem fogok vitatkozni de nézz magadba biztos nem mondtad magadban hogy már megint egy hülye kérdé??!!De ettől fügetlenűl én kívánok a kedves Kedves kérdezőnek hogy olyan legyen a teszte amit csak szeretne!!!!
2014. febr. 12. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:
kívánom a kedves kérdezőnek......
2014. febr. 12. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem itt is az a kismama szólogat be mint tegnap egy másik topik másik kérdésénél...a hangnem és a stílus is megegyezik....

A kérdésedre a válaszra én is kíváncsi vagyok mert én is ebben a helyzetben vagyok.Egyre erősebb mellfájdalommal és alhasi görcsel.

2014. febr. 12. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Melyik kérdésre gondolsz?? Szívesen venném a linket :)
2014. febr. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!