Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha elmúlt a menzi szerű...

Baj ha elmúlt a menzi szerű fájdalmam?

Figyelt kérdés
4 napja teszteltem pozit eddig mindennap fájt az alhasam,de már tegnap óta nem érzem,viszont a jobb oldali petefészkembe van hogy érzek szúró fájdalmat.ez normális vagy inkabb Holnap menjek a dokihoz?
2013. júl. 17. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Kora terhességben minden normális. Amíg nem vérzel és nincs iszonyat görcsöd addig elvileg minden rendben van. De ha a baba úgy dönt nem marad meg akkor viszont az orvos sem tud segíteni. Méhen kívüli terhesség tünetei pedig 6-8 héten kezdődnek ha ettől félsz. Ha van időd akkor persze menj dokihoz, de 50%-50% hogy baj van és hogy jól van. 6 hetes korukig még sok sok minden történhet a babákkal.
2013. júl. 17. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű hogy fájnia kell,pláne mindennap. Jobb, baloldalon, középen is hol szúró/benyilaló, tompa fájdalom is előfordulhat. Nálam legalábbis így volt/van

Engem azért megnyugtatott mikor elmentem orvoshoz, meggyőződhettem róla hogy jó helyen van.

2013. júl. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!