Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Erős hasi fájdalmam volt két...

Erős hasi fájdalmam volt két napig, aztán elmúlt. Ma húzódik és fáj a mellem, lehetek babás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg csak ezen az oldalon vagyok fent és nem beszólogatok csak elmondom a véleményem!!Még is mit vártok majd az hogy valaki azt mondja hogy tuti baba???Vagy mégis mi????Annyi minden okozhatja ezt a fajta tünetet hogy csak na!!!Semmi értelme ennek a kérdésnek!!!!!Erre csak az orvos vagy a teszt ad választ hogy baba vagy nem baba!!!Én elhiszem hogy ennyire vágytok rá na de kérem felnőtt nők vagytok gondolkodjatok!!!!!!!14hkm :)
2014. febr. 12. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
bakker! dugtál? ha igen, mikor volt meg?
2014. febr. 19. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Totálisan egyetértek az első válaszolóval!

Nem sértegetés vagy leszólás miatt, de akiben ilyen kérdés merül fel, az miért itt teszi fel? Egy értelmes, kulturált ember ilyen kérdés felmerülése esetén elmegy szakorvoshoz, de a minimum, hogy vásárol egy terhességi tesztet!

Számtalan kérdés merül fel mindenkiben, de ettől az oldaltól nem lehet mindenre választ kapni. Főként olyanokra nem, melyek megválaszolásához orvosi diagnózis szükséges.

Ha pl. valakinek szorít a mellkasa, fájnak és zsibbadnak a karjai nehogy itt kérdezze meg és várjon a válaszra, hogy infarktusa van-e! Forduljon orvoshoz!

Ha egy nő, rövidke kérdésből itt próbál rájönni állapotos-e, akkor ott már nagy baj van! (legalább akkora, mintha elmenne egy kuruzsló öregasszonyhoz)

Sajnos magam is találkoztam néhány ilyen nővel. Ott kezdődik a probléma, már a fogamzásgátlással sincsenek tisztában, sőt, a gyermeknemzés mikéntjéről sem.

Természetesen, nem leteremteni kell azon nőket, akik ilyen kérdéseket tesznek fel! Segíteni kell nekik! Tanácsolni, forduljanak orvoshoz, esetünkben nőgyógyászhoz!

Kedves kérdező! Nem tudhatom, mennyire tartasz az orvosoktól, esetleg félsz elmenni, de ez elkerülhetetlen, ha nem vagy tisztában, miként állapítható meg a terhesség. Hidd el, nagyon segítőkész nőgyógyászok vannak!

Amennyiben valóban átestél közösülésen a közelmúltban, és netán a havi vérzésed is elmaradt, érdemes megfontolni az orvosi segítséget, vagy a körzeti védőnőhöz is elmehetsz tanácsadásra, de legalább egy terhességi teszt vásárlását, alkalmazását. (utóbbi nem is túl drága, használata pedig pofonegyszerű)

2014. febr. 21. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nejem orvos a kérdést megmutattam neki is. A következőket üzeni:

Ha a terhesség felmerül, mindenképp orvoshoz kell fordulni, mert akár méhen kívüli terhesség is lehet!

Vagy lehet oka a hasi fájdalomnak pl.: vakbélgyulladás, epegörcs, bélcsavarodás, petefészek gyulladás, stb...

2014. febr. 21. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!