Pcos vagyok. Milyenek a terheléses eredményeim?
Csak egy hónap múlva kell mennem konzultációra és gondoltam, hátha van itt aki otthon van a terheléses cukros számokban.
Cukor:
0' 5
30' 7,3
60' 6,2
Inzulin:
0' 2,1
30' 21,e
60' 33,3
120' 18,6
Homa_IR: 0,5
120' 4,6
A végén a 120' 4,6 az a cukor?
Nem valami jók, bár nem is borzalmas, de ir diéta mindenképpen kell, mert a 120 perces inzulin több mint 5szöröse az éhgyomrinak, illetve ha a végén a 4,6 a 120 perces cukor akkor az is ir-t jelez, mivel beesik az éhgyomri alá.
Tényleg nem vészes, én is enyhe IR-nek mondanám, de az orvosoddal tényleg konzultálj.
Ezekből az értékekből nem lehet megállapítani, hogy PCOS-os vagy-e, mert ahhoz a 3. ill. 21. napi hormonpanel adhat választ.
Az enyhe IR valószínűsíthető, és ezt diétával és mozgással karban tartanám.
Igen a 120' 4,6 a cukor.
Nem kérdés hogy Pcos vagyok, ez bizonyított a hormonokkal. De azért kellett ezt a vizsgálatot megcsinálni, hogy kapok e rá gyógyszert.
MInt írtam egy hónap múlva megyek konzultációra, csak gondoltam hátha van itt olyan aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!