Pcos vagyok. Milyenek a terheléses eredményeim?

Figyelt kérdés

Csak egy hónap múlva kell mennem konzultációra és gondoltam, hátha van itt aki otthon van a terheléses cukros számokban.

Cukor:

0' 5

30' 7,3

60' 6,2

Inzulin:

0' 2,1

30' 21,e

60' 33,3

120' 18,6

Homa_IR: 0,5

120' 4,6

2013. jún. 26. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:

A végén a 120' 4,6 az a cukor?

Nem valami jók, bár nem is borzalmas, de ir diéta mindenképpen kell, mert a 120 perces inzulin több mint 5szöröse az éhgyomrinak, illetve ha a végén a 4,6 a 120 perces cukor akkor az is ir-t jelez, mivel beesik az éhgyomri alá.

2013. jún. 26. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A leletek elemzéséhez nem elég 10db szám. Kellenek előzmények, más eredmények, és az ember úgy egészben. Ne hagyatkozz néhány önkéntes elemzőre! Az orvosoddal konzultálj az állapotodról! (egy évek óta IR-es/PCOS-es kismama)
2013. jún. 26. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vészes, én is enyhe IR-nek mondanám, de az orvosoddal tényleg konzultálj.

Ezekből az értékekből nem lehet megállapítani, hogy PCOS-os vagy-e, mert ahhoz a 3. ill. 21. napi hormonpanel adhat választ.

Az enyhe IR valószínűsíthető, és ezt diétával és mozgással karban tartanám.

2013. jún. 26. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen a 120' 4,6 a cukor.

Nem kérdés hogy Pcos vagyok, ez bizonyított a hormonokkal. De azért kellett ezt a vizsgálatot megcsinálni, hogy kapok e rá gyógyszert.

MInt írtam egy hónap múlva megyek konzultációra, csak gondoltam hátha van itt olyan aki ért hozzá.

2013. jún. 26. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Aha akkor azért kellett ez a vizsgálat, hogy van-e IR-ed. Nem vészes, de lehet, hogy egy kis mennyiségű napi adag gyógyszert azért fel fog írni a dokid a biztonság kedvéért. De diéta, meg mozgás gondolom az kell.
2013. jún. 26. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
első, orvos vagy?
2013. jún. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!