Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ahozz hogy a párom elmenjen...

Ahozz hogy a párom elmenjen sperma kivizsgálásra kellenek az én ginekologiai eredményeim is? 28L

Figyelt kérdés
a pàrom elment a hàziorvosàhoz beutalòt kérni urològiára hogy sperma vizsgàlatot csinàljanak hogy lehet e babànk.màr 1 éve pròbàlkozunk de eddig semmi sikerrel ezért döntött ùgy hogy ő is elmegy kivizsgàltatni magàt.én jàrok rendszeresen női orvoshoz de velem minden rendben.Neki azt mondta a hàziorvosa hogy csak akkor tudja elküldeni erre a vizsgàlatra ha viszi az én orvosi eredményeimet mert addig nemtudja elindìtani ezt a folyamatot hogy őt erre kivizsgàljàk.valahogy nemértem ezt.valaki tud ebben segìteni?ez tényleg ìgy megy?
2013. jún. 25. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nálunk/Szeged/ még csak beutalo sem kellett a spermavizsgálathoz.Bementünk leadta a cuccot 2 hét mulva eredmény.
2013. jún. 25. 07:29
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

nálunk voltak már előzmények a párom miatt!! komoly betegségen eset át nagyon régen ! na mindegy!! azt mondta a nőgyógyász addig engem nem kínoz különböző vizsgálatokkal míg a páromnak nincs meg az eredménye! így amikor volt lehetőségünk fogtuk magunkat elmentünk az sztk-ba beutaló nélkül és elmondtunk az urológus dokinőnek mindent !! megvizsgálta a párom elküldte sperma vizsgálatra!! sajnos rossz eredményt kaptunk így tovább lettünk irányítva! de tök felesleges idő és pénz kidobás volt az egész mert sajnos nem lehet közös babánk!!

2013. jún. 25. 08:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert pàromnak azt mondta a hàziorvosa hogy ő nemad beutalòt urològiàra előbb elkell mennem nőiorvoshoz ezzel a problémàval hogy babàt szeretnénk igy vizsgàljon ki engem és majd ő küld mindkettőnket ahovà kell.de a pàrom csak egy egyszerű spermavizsgàlatott akart.nah de mindegy akkor elindulunk ìgy együtt és majd a női doki megmondja hogyan tovàbb.
2013. jún. 25. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
először a férfit szokták vizsgálni!! mert az egyszerűbb és fájdalom mentes!!! szerintem csináljátok úgy ahogy mink!! a házi orvos sok helyre nem írhat beutalót!!! húúú én hányszor jártam így!! hiába mentem lerázott!! jó lehet nem szándékos volt de nem jutottam semerre se vele!!! az urológián nem fognak elhajtani benneteket!!!
2013. jún. 25. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
ja második válaszoló voltam!!
2013. jún. 25. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves màsodik!köszönöm a tanàcsodat de elmegyünk együtt egy másik nőidokihoz mert nàlam is voltak problémàk és majd elmondjuk neki hogy pròbàlkozunk màr 1 éve és majd gondolom küld tovàbb minket mert azért jò ha engem is megvizsgàl de gondolom akkor pàromat is küldi majd vizsgàlatra.mert ez ìgy màr nem mehet tovàbb.
2013. jún. 25. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi Tatabànyaiak vagyunk és ajànlottàk Dr.Lollok Zoltàn àllìtòlag nagyon jò igaz maszek de màr az sem érdekel csak valamit csinàljon hogy teherbe tudjak esni.
2013. jún. 25. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!!

teljesen egyet értek veled!! jó megoldás a nőgyógyászhoz elmenni ő fog irányítani mindenhova!! kb .így szokott lenni!! de nálunk azért nem volt így mert a párommal gond volt régen!! és onnan ered az egész és ezért is nem lehetett babánk!!ha tudtatok intézni valamit vagyis van fejlemény léci írd meg! nagyon várom!! lehet fogok tudni segíteni neked!! bár kívánom ne keljen!! és minél hamarabb összejöjjön a baba!!

második válaszoló voltam!!!

2013. jún. 26. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!