Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha sokat idegeskedem ártok a...

Arika1021 kérdése:

Ha sokat idegeskedem ártok a babának:?

Figyelt kérdés

Volt már 1 vetélésem több mind 1 éve:- 5.6 hetesen ment el.

Most 10 hetes vagyok,sokat idegeskedem: mert ... Édesapám nagyon beteg. a férjemnek a mamája él velünk, ő vele is van gond egyszerűen nem bírom, a babát nagyon féltem. mit tegyek h ne legyen baj, sokat ezt azt írnak.kérlek segítsetek, csak a babára gondolok, h ő maradjon meg egészséges legyen.

2014. febr. 27. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj ne idegeskedni. Nem tesz jót a babának, de emiatt nem vetêlsz el. Mennyi magnêziumot szedsz? Ên azt ajánlom szedj magnerotot, ez 500mg- os, reggel ês dêlután vegyêl be egy szemet. Aztán majd amikor kb. 20 hetes leszel, akkor mehet tõbb is :) jobbulást apukádnak ês nyugi!!!!
2014. febr. 27. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. A vérnyomásod nő, kikészülsz és fáradt leszel, étvágytalan, stb. ezeknek lehetnek következményei, de a baba a stressztől nem megy el.
2014. febr. 27. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Minden nő legalább egyszer az életben elvetél, ez normális, benne van a pakliban. Van aki nem is tud róla van aki igen. Nekem is 8 hetesen ment el az első babám, most pedig itt a 3 hónapos csoda szép fiam. Anya vagy most már életed végéig aggódni fogsz. Kérdés az hogy a nehézségek ellenére is élvezni akarod az életet, és örülni minden percnek vagy bánkódsz és szomorkodsz, végig stresszeled az egészet? Olyan kevés ideig vagy terhes élvezd ki, ne a rosszra gondolj ha nem a jóra. Az élet zajlik, a környezetünk öregszik, megbetegszik, de ezekkel szembe kell nézni és mindig mindig fel kell állni és menni tovább.
2014. febr. 27. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönőm válaszotokat.

próbálok a jóra gondolni, és a szépre a baba miatt és miattam is .

:))

2014. febr. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!