Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Addig nem ártok a babának,...

Addig nem ártok a babának, hogy semmit nem szedek? Érdemes így utólag elkezdenem?

Figyelt kérdés
11. hétben vagyok.Volt a hüvelyemben, húgycsőnyílás alatt egy gennyes hólyag.Kaptam antibiotikumot,1 szemet vettem be, mert az orvos ismerősöm nem ajánlotta. Azóta eltelt 1 hét, kifakadt magától. Még nem jött meg a receptem amit lehet szedni, suprax.
2014. jan. 4. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki írta ki? Aki kiírta tudta, hogy kismama vagy? Csak úgy nem írnak ki olyat amit terhesség alatt nem lehet szedni, mert ha indokolt akkor kell. Így már akkor utólag szedd be, mert a gyulladás bajt okozhat.
2014. jan. 4. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudta a doki h kismama vagy, akkor biztos olyan gyógyszert írt fel, amit szedhetsz. A gyulladás sokkal veszélyesebb lehet mint az antibiotikum.
2014. jan. 4. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudta.Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 6. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:
És azt esetleg valaki tudja,hogy a suprax káros-e a picire?
2014. jan. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!