Sokat idegeskedem, sajnos van okom családiprobléma! Ugye a babának nem lesz baja? Nagyon félek! 33-KM
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 12:42
1/3 anonim válasza:
Szia. Baja nem lesz, de jót se tesz neki. Szervi baja nem lesz az biztos. Próbálj megnyugodni, mert megérzi! Gondolj arra, hogyha a Te szomorú vagy, a babád sem érzi jól magát! Egyébként teljesen megértelek, nekem is rengeteg családi problémám volt terhesség alatt, sajnos jó sokat idegeskedtem én is. Egészséges babát szültem, most 5 hónapos.
2/3 anonim válasza:
szia ezt én is átéltem de szerencsére nagyon nyugodt babám született próbálj meg nyugizni de tudom nem könnyű.kellemes szülést és jó babázást későbbre
3/3 anonim válasza:
Baja,persze,hogyne lesz,de 20.hetes koruk után,már hallja a ha sírsz,sőt mivel ha ideges vagy,gyorsabban dobog a szíved így neki is.
Én is végig idegeskedtem a terhességem és hááát,nem is nyugis a fiam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!