Mit gondoltok, ilyen alacsony hővel is sikeres lehet ez a hónapom?
Nem rendszeres a ciklusom. Ezért nem teszteltem még, várok vele. Letrox50-et szedek és egy hónapja barátcserje kapszulát. Babát szeretnénk, de a hőmérsékletem nem igazán akar magasabbra menni. Jövőhéten megyek az endodokimhoz, talán majd ő mond valamit ezzel kapcsolatban. Várom olyanok válaszát és hőgörbéjét, aki szintén alacsony hő mellett volt várandós.
Ez igen szép görbe! ;) Reméljük mostantól szépen emelkedni fog és pár nap múlva, a nemvárt napján szép pozitívat fogsz tesztelni!!! :)
Tudom, hogy jóstesztként szokták használni, de akkor a Hcg tesztjeim miért negatívak????
lehet késői ovud lesz, hallottam már olyat is,hogy az 52-ik napon volt ovu és abból lett baba :)
Márti
Ez kész, hőgörbém:
Menzesz sehol, de még csak pecsételés sem és jelek sem!!!
Tesztek negatívak.... :(
Mi lehet már ez????
Ma bejelentkezek a dokihoz..... :(
Sajnos ehhez a doki kell.
Az ovud elvileg a jelölt helyen megvolt, de hogy miért nem jön meg?
Nem tudom.
Majd írd meg, mit mondott/tett a doki.
Február 13-ra kaptam időpontot, szakrendelésre....
Menzesz továbbra sincs, reggeli hőm 36,3-36,4 között mozog és 2 napja este szurkál az alhasam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!