Mit gondoltok, ilyen alacsony hővel is sikeres lehet ez a hónapom?
Nem rendszeres a ciklusom. Ezért nem teszteltem még, várok vele. Letrox50-et szedek és egy hónapja barátcserje kapszulát. Babát szeretnénk, de a hőmérsékletem nem igazán akar magasabbra menni. Jövőhéten megyek az endodokimhoz, talán majd ő mond valamit ezzel kapcsolatban. Várom olyanok válaszát és hőgörbéjét, aki szintén alacsony hő mellett volt várandós.
Szerintem sem probléma, ha nem megy magasabbra.
A 36,3 egyelőre a vízszintes vonal felett van még, így nem számít "leesettnek".
Én tesztelnék egyet, az biztos.
Kedves #11-es!
Jól látod, sajnos tényleg van gond a progeszteron szintemmel, ezért is próbálom most ki a B.cserje kapszulát, talán segítségemre lesz. Voltam ezzel a problémával nőgyógyásznál is, de azt mondta, hogy nem tud mit kezdeni azzal, hogy akkor már 3 hete!!! barnáztam folyamatosan, majd abba marad magától.... Ez így is lett, de egy orvos, hogy mondhat ilyet??? Nem is értem....
Az a baj, hogy már 35 éves leszek az idén....
Még soha nem voltam bizonyíthatóan várandós, persze lehetett korai spontán vetélésem.
Ki vagyunk vizsgálva a párom is ,Én is.
A párommal minden oké, nálam találtak eltérést a pajzsmirigy értéknél, amire gyógyszert szedek és hónapok óta már 1,22-re be is állt. A cikklusom viszont továbbra is sajnos teljesen zavaros és összevissza maradt, ezért szedem most a B.cserjét, talán segít ebben. A hőmérőzést is csinálom már egy jó ideje és az a fura, hogy, amíg probléma volt a pajzsmirigy értékemmel (3,36), addig a hőgörbém normálisan működött (36-36,8), között mozgott a ciklus alatt, között és utáni időszakban. Azóta van ez a problémám, hogy rendeződött az érték, persze lehet, csak erre fogom. :)
Írtad, hogy ilyesmi görbével voltál várandós...
Miből jöttél rá, hogy ilyen alacsony hő mellett még is kisbabát vársz, csak a + teszt, vagy az elmaradt menzesz, vagy voltak rá utaló jelek? Tudnál esetleg görbét mutatni?
Kedves #12-es!
Köszi a válaszodat, tudom, hogy addig van remény, amíg nem jön meg és általában addig nem jön meg, amíg a vonal felett az érték, de sajna már 2-szer is teszteltem, mind a kettő - lett. Feleslegesen már nem akarok több tesztet ellőni, most várok....
Semmi jelét nem érzem annak, hogy valami más lenne a szervezetemben, mint eddig, vagy, hogy meg kellene, hogy jöjjön, általában a melleim szokták jelezni. Nem tudom mi lehet. Hétfőn megyek majd TSH és fT4 vérvételre, remélem, hogy a B.cserje nem kavart be a pajzsmirigyemnek és a ciklusomak is.
Ti mit tennétek a helyemben?
"K"
Szia!11-es vagyok.Én a helyedben sürgősen orvost váltanék.Mi az,hogy ő nem tud mit kezdeni a progeszteronhiányoddal???!!!!Bocsánat hogy ezt mondom,de ez annyira "jelentéktelen" probléma azokhoz képest,ami a sok sikertelen teherbeesés mögött áll.Szinte ezt lehetne a leghamarabb helyreállítani.Erről nemtudom hallottál-e már?: [link] időd és pénztárcád engedi,gondold át,nagyon sok siker történet olvasható a neten.
Az első terhességem kereken 2éve sikerült.Tüneteim nem igazán voltak.Szerintem az hülyeség,hogy hányinger,gyakori pisilés és a társai jelenkezzenek már a nem várt előtt.Persze nem kivétel,de a babára vágyók inkább csak beképzelik ezeket.Visszatérve az én tüneteimre, nem várt előtt 2-3-nappal iszonyatosan fájt a cicim,pedig nekem menszi előtt soha nem volt még csak érzékeny sem.Ez úgy ahogy jött,el is múlt.Volt egy kis barnázásom is,amit menszinek hittemm,mert szinte menszi előtt 2nappal jelentkezett-1napig volt csak.Annak a terhességemnek itt a görbéje(pozitív tesztem csak 29.-én volt):
És legnagyobb örömöre most is 1.próbálkozásra sikerül teherbe esnem.Persze még korán se felhőtlen az örömöm,majd ha látom őt 7hetesen,és dobog a kicsi szíve:)Elég korán,már3+1naposan halvány pozitívat teszteltem.Igazából azért teszteltem,mert elég sűrűn megéhez(ek)tem.Pedig pont a múlt héten írtam ki,hogy nagyon étvágytalan vagyok,napi 1x 2x eszek,és az bőven elég.Szóval múlthét óta a 2óránkénti evés kell,mert úgy érzem,kilyukad a gyomrom:)Talán ez volt a legfeltűnőbb tünet.Fejfájás,amit nem biztos hogy erre foghatok,de 2napig tarott,és szerintem hormonális eredetű volt,mert nekem menszi előtt is szokott fájni.És volt még egy gyanús tünetem.Bocsánat hogy így kiírom,de másképp nemtudom.Mikor szültem a kisfiam,az erőlködéstől egy icipicit ki jött az aranyerem,szinte észrevehetetlen hogy ott van,mert idáig nem sok vizet zavart.De most az utóbbi 1hétben azért elég sűrűn érzem,hogy van nekem ilyen:)Az alhasi vérbőség miatt van.Kicsit tartok attól,hogy mennyire fogja ez megkeseríteni a várandósságomat.Ja,van még egy tünetem:)2hónapja műtötték az orromat(orrsövény+orrkagyló),ami nagyon szépen működött már:)De kb másfél hete egyszerűen nem jár rajta a levegő,a nyálkahártya vérbősége miatt.Úgyhogy ha úgy gondolod,hogy babát vársz,inkább ilyen piti dolgokra figyelj oda.Nekem még most sincs hányingerem:)Ennek itt a görbéje.Nem annyira pontosak a mérések,mert nem mindig azonos időben csináltam,de nekem annyira nem is számít,és csak a peteérés előtt pár nappal kezdtem el mérni,mert az első fázis mindig olyan silány nekem:)
Egyébként nem terhes görbém épphogy 36,6-ig szokott fölmenni,így neked a 36,5 egyáltalán nem vészes.Remélem tudtam seíteni,és kívánom hogy neked is mielőbb legyen egy pozitív teszted!
Köszi a bőséges választ!
Igaz már elég régóta próbálkozunk sikertelenül és megjártam már számtalan nőgyógyászt, az egyik ezt mondta a másik azt. Tüneteket még nem képzelek be magamnak, mint sokan ilyen esetben szoktak, éppen ez az ami sokszor "megrémít", hogy semmit nem érzek....
A menzeszem még mindig semmi jelét nem adja annak, hogy ebben a hónapban "meglátogat" majd.
Most eléggé zajlanak körülöttünk az események, szóval nem is igazán tudok most erre a dologra koncentrálni.
Neked kedves válaszoló nagyon boldog és egészséges babavárást kívánok!!! :)
Most ilyen a görbém, a tesztem sajna még mindig negatív....
Nem lehet hogy a gyógyszer amit szedsz, késlelteti a vérzésedet?
A tesztnek már pozitívnak kellene lennie, ha baba van...
Talán tényleg a Letrox50 és a barátcserje kavarhat be?
Én ezt már nem értem....
Valaki, esetleg valami okosat?
szia
szerintem késői ovud volt, én 32-34-ik napra tenném, szóval várj még
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!