Mit gondoltok, ilyen alacsony hővel is sikeres lehet ez a hónapom?
Nem rendszeres a ciklusom. Ezért nem teszteltem még, várok vele. Letrox50-et szedek és egy hónapja barátcserje kapszulát. Babát szeretnénk, de a hőmérsékletem nem igazán akar magasabbra menni. Jövőhéten megyek az endodokimhoz, talán majd ő mond valamit ezzel kapcsolatban. Várom olyanok válaszát és hőgörbéjét, aki szintén alacsony hő mellett volt várandós.
Én ezt teljesen negatívnak látom.
Én bejelentkeznék az orvoshoz.
A gyógyszered betegtájékoztatójában nem áll valami, hogy milyen hatásai lehetnek a ciklusra?
Köszi a válaszokat, ma reggel is teszteltem és teljesen negatív lett!
Nekem itt nincs magán dokim, viszont a szakrendelésre 3 hetet kell várni....
Kedves utolsó a barátcserje NEM gyógyszer, nincsenek mellékhatásai, csak hatásai(már akinél vannak). Egy professzor írása után mertem belevágni a szedésébe, mert pontosan az olyan bajokra(rendszertelen menzesz, magas prolaktin szint, progeszteronhiány,menstruációs tünetek megszüntetése, túlsúly....)ajánlják, hogy jótékony hatással bír.
Aki a környezetemben szedte, mindenki csak jókat tudott róla mondani, már szinte az első hónaptól beállt a ciklusa és volt, aki babás is lett rögtön!
De lehet nekem nem válik be majd ez sem.... ilyen az én szerencsém! :(
Na mindegy, menzesz még sehol, marad a doki!
Bocsi, akkor félre értelmeztelek! :)
a Letrox50-et már június végétől szedem. A Tsh értékem kezdetben sem volt kirívóan magas(3,36), ezért csak napi 1 szemet kell bevennem belőle.
Járok vérvételre szinte havonta és az értékem már 5 hónapja rendben van(1,22).
Viszont tényleg a ciklusom nem nagyon akar rendeződni, ezért is gondoltam megpróbálom mellé a barátcserjét!
Lehet ez a két dolog nálam nem akar együtt működni.
A barátcserje, viszont tényleg dolgozott az elején, mert Én eddig még nem igazán éreztem meg így a peteérés idejét, jelei voltak, de valamiért azóta nem működik!
Nem hagyom abba azért, ha már megvettem, be is szedem, aztán majd kiderül, mi lesz!
Szia!
Ez eddig biztató nagyon, még pár nap eltelik és még jobban látni majd, hogy merre haladsz.
Még bármi lehet...
Nagyon szorítok!!! :)
Kedves utolsó, hogy halad a görbéd???
Nálam még mindig semmi, menzesz sehol, csak a mindjárt megjön érzés, de helyette csak áttetsző vagy krémes folyásom van. Elfogyott a Hcg tesztem és reggel csináltam egy Lh tesztet, amiről szinte leugrik a 2. csík, lehet , hogy most van a peteérésem?
A hőgörbém pedig ilyen:
ilyen a görbém, az hogy a lh teszt pozitív az jó hír!! jóstesztként is szokták használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!