Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit gondoltok, ilyen alacsony...

Mit gondoltok, ilyen alacsony hővel is sikeres lehet ez a hónapom?

Figyelt kérdés

[link]

Nem rendszeres a ciklusom. Ezért nem teszteltem még, várok vele. Letrox50-et szedek és egy hónapja barátcserje kapszulát. Babát szeretnénk, de a hőmérsékletem nem igazán akar magasabbra menni. Jövőhéten megyek az endodokimhoz, talán majd ő mond valamit ezzel kapcsolatban. Várom olyanok válaszát és hőgörbéjét, aki szintén alacsony hő mellett volt várandós.

2014. jan. 5. 14:50
1 2 3 4
 1/36 FKKTorp ***** válasza:
Vonal fölött van, és nem feltétlen kell 37, vagy afölötti hő. Mikorra nem várod?
2014. jan. 6. 10:03
 2/36 anonim ***** válasza:
Nagyon szép görbe, már tesztelhetsz simán :D
2014. jan. 6. 11:19
 3/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az a baj, hogy nem tudom belőni a pontos napját a ciklusomnak, mert eléggé össze-vissza szokott lenni.

Az biztos, hogy volt peteérésem ebben a hónapban, mert a jeleit éreztem.

Aszerint viszont már elmúlt a mensi napja.

Tesztelni még nem akarok, várok még pár napot, mert néha vannak alhasi szurkáim és lehet ez a mensi előjele.

Igaz a melleim nem feszülnek, pedig mindig érzem őket ha közeleg a ciklusom.

Ja és ma reggelre megint csak 36,3 volt a hőmérsékletem. :(

Köszi a válaszokat azért, majd kiderül mi a helyzet.

2014. jan. 6. 13:07
 4/36 anonim ***** válasza:
Feltennél egy friss görbét? Mert ha visszafelé esik a hő, az sajnos nem jót jelent
2014. jan. 6. 13:48
 5/36 anonim ***** válasza:

A hőmérsékletnek a peteérés előtti szinthez KÉPEST kell magasnak lennie! A különbség a lényeg, nem az érték, és nálad van fél fok különbség, ami teljesen jó! Ovu előtt 36 körül volt, ahhoz képest a 36,5 magas! Erre nincs olyan szabály, hogy pl. 36,8 fölött kell lennie, hiszen ez egyénenként változó! Van, akinek 36,5 az alaphőmérséklete, annak nyilván 37-től jelent valamit az emelkedés...

Persze ettől még nem biztos a terhesség, de a ciklusod lefolyása biztató,a görbéről egyértelmű, hogy volt peteérés. Mivel azóta már bő két hét eltelt, simán tesztelhetsz! Ha sikerült, már bőven kimutatja a teszt. Szurkolok!

2014. jan. 6. 14:24
 6/36 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, bocs, de csak most vettem észre, hogy közben írtad, visszaesett a hőd. Ez sajnos azt jelenti, hogy meg fog jönni, de azért ne búsulj, mert ez nagyon szép, szabályos hőgörbe volt, és ilyenek mellett előbb-utóbb sikerülni fog. Új hónap, új esély!

Ha szabálytalan a ciklushosszod, akkor ne csak a hőt figyeld, hanem a testi jeleket, főleg a váladékot. Ha tojásfehérje-szerűre vált, akkor mindent bele!

2014. jan. 6. 14:26
 7/36 anonim ***** válasza:
Akár csak az én hőgörbémet látnám:)Nekem a nagyon max 36,6.2éve első nekifutásra sikerült a babóca.Akkor föl ment egészen 36,7-8ig a hőm.Most tervezzük a kistesót.Remélem ő is mihamarabb beköltözik a pocakomba:)Megnyugodtam hogy mások írták hogy nem kell az egekbe szöknie a hőnek,elég ha a cover line fölött marad.Így reménykedek a legjobbakban,és szurkolok neked is:)Egyébként meg jött?Láttam már olyan hőgörbét,ahol vissza esett a hő,de mégis terhesség állt fönt.Persze ez nagyon ritka,és utánna vissza is állt a hőmérséklet.
2014. jan. 6. 23:22
 8/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok, a hőmérsékletem továbbra is 36,3, mensi sehol. Tegnap este akkorákat (kb 3)nyilalt alul a hasamba, hogy ha álltam volna biztos össze is esek. :( Nem tudom mi volt ez, de baba nem hiszem hogy van mert a reggeli tesztem sajna negatív lett... :( Most várok és majd kiderül mi lesz.

Köszi a válaszokat. :)

2014. jan. 7. 08:46
 9/36 A kérdező kommentje:
Már megjelent a krémes folyás is, lehet tényleg mensi lesz belőle....
2014. jan. 7. 12:43
 10/36 A kérdező kommentje:

A mensim még mindig sehol.....

Ma is teszteltem, de negatív.....

A hőm is napok óta csak 36,3.

Nem tudom most mi van, lehet a barátcserje zavart be?

2014. jan. 10. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!