Lehetséges az, hogy az ondóhoz hozzászokik a szervezetem és ezért nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Először is biztos sokan hülye kérdésnek gondoljátok, de nekem ez fontos! Fél éve próbálkozunk a párommal, nem védekezünk, rendszeresen együtt vagyunk, nem csak peteéréskor. És semmi eredménye. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges az, hogy hozzá szokott a szervezetem? Kérlek komoly válaszokat írjatok, ne gúnyosat. Köszönöm :)2013. nov. 30. 17:07
31/33 F.B.I. válasza:
nem hülyeség , igen van!!!!
idegen anyagnak veszi a szervezeted a spermium egyes részeit , mint a bacikat és ellenanyagot termel ellene.
Megoldás az ha hosszabb ideig gumival védekeztek és utána próbálkoztok.
A sok "hozzáértőnek" ,akik kinevettek meg annyit, hogy erre az észrevételre a meddőségi szakértők éveket áldoztak.
speciel az én diplomamunkámnak egy sarkalatos pontjára kérdeztél rá!
Szóval létezik
32/33 anonim válasza:
31-es: A kérdés:"Lehetséges az, hogy az ondóhoz hozzászokik..." Tehát, hogy hozzászokik-e!!!!
A válaszod: "idegen anyagnak veszi a szervezeted a spermium egyes részeit " Ha idegen anyagnak veszi, akkor nem hozzászokik, hanem éppen ellenkezőleg, nem is ismeri fel!!!
33/33 anonim válasza:
Most komolyan nem értem az egész brigádot? Belekötni egyetlen szóba. Ha valamiről nem tud, hogy tudna konkrétan rákérdezni? Tök természetes, hogy aggódik. Lehet nem a megfelelő szót használta, de a lényeg, hogy páran eljutottak odáig, hogy megértsék mit akar kérdezni és válaszoltak neki. Igen lehetséges, hogy például túl bő hüvelyi folyásod van az aktus során, ami nagyon megnehezítik a bejutást. Vagy ténylegesen kevés a spermium szám, vagy morfológiailag sok hibás. A másik dolog pedig 3-4 naponta érdemes együtt lenni a pároddal, nem pedig naponta. Mert a párod spermái gyorsan romló tendenciát fognak mutatni minőségileg. Idő kell még újra termelődnek a kiskatonák. A túl hosszú kihagyott napok sem jók. Amikor elmész egy spermatogramm-ra 4-5 nap önmegtartóztást kérnek, ennek oka van. Ha nincs előzményetek amiről tudjátok, hogy valóban nehezíti a teherbeesést, akkor próbálkozzatok még nyugodtan, viszont ha bármi van PCOS(rendszertelen menstruáció, hormonzavar, Inzulin rezisztencia vagy bármi), akkor érdemes elkezdeni a 3as kezelést... Viszont ha nem tudtok ilyesmiről, de nagyon aggódtok, abból még senkinek nem származott baja, hogy elmegy egy magánorvoshoz és kér egy kivizsgálást. Az orvos örül, mert fizetsz neki, te meg megnyugodhatsz ha minden rendben. Sok sikert a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!