Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehetséges az, hogy az ondóhoz...

Lehetséges az, hogy az ondóhoz hozzászokik a szervezetem és ezért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Először is biztos sokan hülye kérdésnek gondoljátok, de nekem ez fontos! Fél éve próbálkozunk a párommal, nem védekezünk, rendszeresen együtt vagyunk, nem csak peteéréskor. És semmi eredménye. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges az, hogy hozzá szokott a szervezetem? Kérlek komoly válaszokat írjatok, ne gúnyosat. Köszönöm :)

2013. nov. 30. 17:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ilyen nincs.

Olyan van, jogy sajnos a kémia miatt a szervezeted egyszerűen ellenáll a férjed spermáinak.

De ez konkrétan 1 férfira vonatkozik.

Van olyan hogy a szervezeted megöli a spermákat.

Ezen mind lehet segíteni, de ezek ritkább problémák.

Ennél sokkal gyakoribb női férfi meddőségi problémák vannak. Én még adnék 3 hónapot a természetnek, utána fordulj nőgyógyászhoz mihamarabb, a párod pedig végeztessen spermiogrammot.

Szurkolok hogy ne legyen semmi gond, de a legtöbb problémán tudnak segíteni az orvosok, gyógyszerrel, diétával, egyéb orvosi beavatkozásokkal.

2013. nov. 30. 19:34
 12/33 A kérdező kommentje:
Ha nem kértem volna külön, hogy ilyen kommenteket ne akkor megértem, a mai világban miért olyan elképzelhetetlen az ilyen? azt sem gondoltam, hogy valaki a vízre vagy a hidegre allergiás és láss csodát mégis van ilyen!!!! akkor ez miért annyira hihetetlen? De komolyan...
2013. nov. 30. 21:19
 13/33 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon vicces vagy :D

Most hogy így jobban belegondolok, lehet, hogy tényleg nekem is víz-allergiám van :D

Ezt olvastad már? [link]

2013. nov. 30. 21:54
 14/33 A kérdező kommentje:
Ritka bunkók itt néhányan.
2013. nov. 30. 21:56
 15/33 anonim ***** válasza:

Lool, ne haragudj, de feldobtad az estémet :)

Nem, nem hinném, hogy van ilyen. Bár mintha olyat már hallottam volna, hogy valaki allergiás rá. Tényleg, ez igaz lehet?

A szervezeted tuti nem szokhat hozzá. Azok a spermiumok vagy mozognak, vagy nem. És ha jól mozognak, meg nálad is minden oké, akkor előbb utóbb lesz baba.

Esetleg vizsgáltassátok ki magatokat. Rutin hormonkép nálad, a párodnál meg spermakép. Okosabbak lesztek :)

2013. nov. 30. 22:01
 16/33 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk a bunkók, mikor te tettél fel egy ilyen kérdést????
2013. nov. 30. 22:17
 17/33 A kérdező kommentje:
Mert külön kértem, hogy normális válaszokat kérek. Lehet, hogy hülyeségnek tartjátok, de vannak fura dolgok az életben, mint pl amit már említettem a víz allergia vagy a hideg allergia. ezt sem gondolná senki hogy van. hisz a legtermészetesebb dolgok közé tartozik mind a kettő. vízzel nap mint nap érintkezik az ember, a hideg is elkerülhetetlen. akkor miért ne lehetne ilyen is?
2013. nov. 30. 22:21
 18/33 A kérdező kommentje:
ha meg valakinek nem tetszik a kérdés ne válaszoljon. :)
2013. nov. 30. 22:22
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
De te nem allergiát írtál, hanem hozzászokást, ami teljesen más!"Lehetséges az, hogy az ondóhoz hozzászokik a szervezetem és ezért nem esek teherbe?"
2013. nov. 30. 22:23
 20/33 anonim ***** válasza:

:))) nekem tetszik a kérdésed még mindig röhögök,pedig több,mint 5 perce olvastam először :DDD

Elég sokan nem esnénk teherbe ilyen alapon :DDD

Nincs ilyen!!!!

Nem akarom elbagatelizálni a problémádat természetesen,értem,hogy keresed az okokat...de tényleg nem nagy idő még a 6 hónap!!!

Türelem!

ui. max a gyomor szokja meg idő után...csak ott nem nagyon található petesejt! :DDD

2013. nov. 30. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!