Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szedek még csak fogamzásgátlót (Corenelle) de már érzékelem a hüvelyszárazságot. Ez idővel még változhat, hozzászokik a szervezetem, vagy ne is reménykedjek?
Én pont emiatt hagytam abba... :-/
Évekig szedtem Meliane-t, semmi gondom nem volt. Aztán abba hagytam és 1.5 év múlva újra kezdtem a szedést. Jött a probléma. 5 hónapig szedtem és nem javult a dolog, szóval megint leálltam vele. :-/ Voltam dokinál is, de nem "maszek"-nál és kicsit sem érdekelte a problémám...
Végigszedem az első levéllel, aztán meglátom történik-e valami változás. Ha nem, akkor megpróbálkozom másikkal.
Pedig nagyon reméltem, hogy ez a bogyó beválik, mert nagyon jó árban van. :/
Csak érted ha már kifizetem a gyógyszert, ne kelljen már folyton síkosítót is vásárolni. :/
Még végigszedem ezt a levelet, aztán ha még mindig fennáll a probléma, megkérdezem az orvost mi legyen. Örülnék mondjuk ha egy gyógyszerváltással megoldódna.
A sikosítók sincsenek olyan vészes árban. Mi mindig használunk hasonló okból kifolyólag. Vanak olcsóbb, 1000ft körüliek, de a legjobb sikosító edddig egy szines tubusos durex 2800ft körül van, de elég 3-4 hónapig minimum.
A másik megoldás, ha előtte a pasid megmozgatja rajtad a nyelvét:D elég nyál kerül oda, hogy ne kelljen sikositó:D
:)))
Még azért mindig bízom abban, hogy esetleg egy gyógyszerváltás megoldaná. Ha nem, akkor tényleg marad a síkosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!