Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 hónapja szedek tabit, most vagyok a 2. szünetben, és abban is a 4. napomon. Előző hónapban a 13. szem után egészen a szünet végéig megvolt, így gondolom a pecsételés után meg is jött. De most viszont a 2. levélnél a 16. szem utántol jött meg pecsételésszerű, olykor pici erősebb vérzés, de ez el is mult vasárnap, vagyis a szünet második napján és azóta semmi. Mintha nem jött volna meg. Nem tudom ez mitől lehet. Lehetek terhes attól ha a tabi szedés ideje alatt volt pecsételőm és kissé erősebb vérzésem de menses nem jeletkezik? Aggódjak? A párom 2x élvezett belém a 2. levél közepénél. Végig rendesen szedtem a tabit. Kérem akinek van hasonlo tapasztalata irjon. Köszönöm.

2013. máj. 21. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha 1 szemet sem hagytál ki, és a leírásnak megfelelően szedted, akkor nem lehet gond. Az időjárás-változás is bekavarhat, na meg nem szeded még nagyon régóta, így lehet, hogy nem állt be rendesen a menstruációd. De egy orvos több és megbízhatóbb választ tudna erre adni.
2013. máj. 21. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebből előbb-utóbb gyógyszerváltás lesz.. Én is ugyanígy jártam.
2013. máj. 21. 12:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első válaszoló: Remélem, igazad lesz, és tényleg nem lesz belőle baba. Muszáj leszek venni egy tesztet , hogy megnyugodjak. Már előre félek.

Második válaszoló: Corenelle-t szedek, elég uj gyogyszer, és sokan panaszkodnak, akarom is kérni a dokitol hogy irjon fel inkább valami mást, mert szerintem most a 3. levélnél sem lesz rendben a dolog. De neked nem volt gond amugy? Mármint teherbeesés? Én most nagyon félek tőle. :(

2013. máj. 21. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Valamint, befolyásoló tényező lehet, hogy szedek táplálkozási kiegészítőket. ezek alatt értem vitamint, és omega 3 és lenmagolajat. Ezek is lehet hogy befolyásolják, csak nem tudok róla? keresgéltem neten, mi lehet ami megbabrálhatja,de nem találtam ezekre utalót. :/
2013. máj. 21. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 6 honap kellett h beálljon a gyogyszerre és az első két honapban egyàltalán nem jött meg uh nyugi:))
2013. máj. 22. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Terhes nem lettem, de utólag mondták páran, hogy az első ilyennél dokihoz kellett volna mennem, mert így nem is védett a bogyó... Mindenesetre a doki nem mondott ilyet, hogy mekkora mázlista vagyok, csak a nem feltétlenül hozzáértők. :)
2013. máj. 22. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. De nekem ez már bőven a 3 hónapos hozzászokási időn túl jelentkezett, kb. 1 év után. Úgyhogy neked még van időd, de ha a 3.-4. levélnél is ez lesz, egyből menj dokihoz! Addig sajnos le fog rázni azzal, hogy még nem szokott hozzá a szervezeted kellőképpen.
2013. máj. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!