Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Szombaton a barátommal olyan éjfél körül lefeküdtünk, de nem volt nála gumi így anélkül csináltuk. Nem élvezett el bennem, mert időben kivette. Nekem többször is ezt mondta. Volt barátnőjével is csinálták gumi nélkül, és nem lett belőle baj. Én azért elmentem a fürdőszobába kimosni magam, és mondtam a barátomnak, hogy a biztonság kedvéért vegyünk esemény utáni tablettát! Ugye vasárnap nincsen a kórházban rendelés így muszáj voltam hétfőn suli után elmenni a nőgyógyászhoz.. fel is írta így 17 órakor bevettem.. Szóval olyan 41 óra elteltével.. A tabletta beszedése után nem hánytam és nem volt semmilyen mellékhatása. A menstruációm április 30-tól május 4-ig volt. De az a szerencsétlenség ért vasárnap, hogy kézilabda mérkőzésen eltört az orrcsontom, meg volt egy kisebb agyrázkódásom. Kaptam tetanuszt és szednem kell a kalciumot és ugye 4 óránként fájdalomcsillapítót. Ezek mellett is hat a gyógyszer? Ugye nem lesz semmi gond? Azért a biztonság kedvéért veszek majd tesztet és két hét elteltével megcsinálom, akkor talán megnyugodom ha tudom. De azért a ti válaszaitokra is kíváncsi lennék! Köszi előre is!

Szerintetek valószinű, hogy teherbe eshetek?

Csak normális válaszokat várok, bárkivel előfordulhat

2013. máj. 14. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

úgy bírom ezt...de kefélni már jó volt mi?

nem leszel terhes

2013. máj. 14. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem volt acélpáncél, meg hajtómű a spermákon, akkor nem lehetsz terhes.
2013. máj. 14. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Terhes nem vagy csak kib..ott felelőtlen. Jah mert h az exel nem lett belőle gond..... tudod ennél a "módszernél sosem lehet tudni h mikor üt be a baj. Az is lehet h az ex nem volt olyan termékeny te meg mondjuk igen és úgy maradsz az előváladéktól. Na hoppá. Unokahugomat is ennek a "módszernek" köszönhetem. De azért szexelj csak ész nélkül. Aztán meg aggód szét az agyad meg tömd magad hormonokkal. Gratula.
2013. máj. 14. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő a második srác az életemben akivel lefeküdtem, előző barátommal is mindig gumival csináltuk, és a mostani barátommal is gumival csináltuk.. ez az egyetlen alkalom volt így, és ez ellen is tiltakoztam de ő mondta hogy nem lesz gond, bízhatok benne! Most az egyszer vettem esemény utáni tablettát, és a barátommal is megigértettem hogy gumi nélkül többet nem csináljuk! 19 vagyok, ő meg 20
2013. máj. 14. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

" Bízhatok benne. "

Az lehet, hogy benne bízhatsz, de azt, hogy terhes leszel e nem Ő dönti el.

2013. máj. 14. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha neked megér ez a "bízhatok benne" egy teljes hónapnyi aggódást-idegeskedést, és egy esetleges abortuszt, akkor egész nyugodtan bízzál benne továbbra is. Sőt ha ebből nem lesz baj, csináljatok a gumi nélküli szexből rendszert. :) Elvégre ha az exével nem volt gond, és most veled se, ezután is tuti, hogy működni fog.
2013. máj. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!