Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek?
Szombaton a barátommal olyan éjfél körül lefeküdtünk, de nem volt nála gumi így anélkül csináltuk. Nem élvezett el bennem, mert időben kivette. Nekem többször is ezt mondta. Volt barátnőjével is csinálták gumi nélkül, és nem lett belőle baj. Én azért elmentem a fürdőszobába kimosni magam, és mondtam a barátomnak, hogy a biztonság kedvéért vegyünk esemény utáni tablettát! Ugye vasárnap nincsen a kórházban rendelés így muszáj voltam hétfőn suli után elmenni a nőgyógyászhoz.. fel is írta így 17 órakor bevettem.. Szóval olyan 41 óra elteltével.. A tabletta beszedése után nem hánytam és nem volt semmilyen mellékhatása. A menstruációm április 30-tól május 4-ig volt. De az a szerencsétlenség ért vasárnap, hogy kézilabda mérkőzésen eltört az orrcsontom, meg volt egy kisebb agyrázkódásom. Kaptam tetanuszt és szednem kell a kalciumot és ugye 4 óránként fájdalomcsillapítót. Ezek mellett is hat a gyógyszer? Ugye nem lesz semmi gond? Azért a biztonság kedvéért veszek majd tesztet és két hét elteltével megcsinálom, akkor talán megnyugodom ha tudom. De azért a ti válaszaitokra is kíváncsi lennék! Köszi előre is!
Szerintetek valószinű, hogy teherbe eshetek?
Csak normális válaszokat várok, bárkivel előfordulhat
úgy bírom ezt...de kefélni már jó volt mi?
nem leszel terhes
" Bízhatok benne. "
Az lehet, hogy benne bízhatsz, de azt, hogy terhes leszel e nem Ő dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!