Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tabletta bevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tabletta bevétele után megint kilyukadt az óvszer. Menni esély van rá hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

Kiszakadt az óvszer miközben szeretkeztünk a barátommal, de csak utólag vettük észre, és ő elment bennem. Másnap reggel miután elmentünk orvoshoz meg gyógyszertárba, bevettem az esemény utáni tabletta egyik felét, majd az este folyamán a másikat. Reggel megint szeretkeztünk és még mielőtt elment volna észrevettük, hogy megint van egy lyuk az óvszeren.

Mennyi az esélye hogy terhes legyek? Mert nem ment el, de előváladék szokott lenni. A tabletta bevétele után volt ez 9 órával.

2013. ápr. 8. 17:17
 1/4 Edus. válasza:
szerintem nem, mert már bevetted a gyógyszert, bár nem tudom.. :/ :)
2013. ápr. 8. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Szórakozik az öccse és kilyukasztja a gumitokat?
2013. ápr. 8. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha rögtön a köv. reggel történt akkor nagyon nagyon pici az esélye. Szerintem megnyugodhatsz.
2013. ápr. 8. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:

remélem tudod hogy ennek semmi értelme nem volt amit csináltatok :/ akár ki is dobhattad volna a gyógyszerpénzt az ablakon..

nézz egy naptárat és imádkozz hogy ne legyen baj, és eseményutáni helyett inkább gátlót írass fel, mert ez a koton dolog nem nagyon működik úgy látom..

2013. ápr. 30. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!