Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangeeről Corenelle fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangeeről Corenelle fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

Fél éve szedek jangee-t semmi problémám nincs vele. Eredetileg Corenelle-t írtak fel de sehol nem kaptam így Jangee-t ajánlották és azt kezdtem el szedni. Héten jártam dokinál és az asszisztens kérdezte, hogy miért nem váltok Corenellere mert sokkal olcsóbb. Azt mondta ugyan az a hatóanyag.

Kérdezném azoktól főleg akik ismerik ezt a két gyógyszer, hogy nagyon megbolygatna a váltás a szervezetemet?

Tudom más-más embereknél másképp hat, de azért kíváncsi vagyok. Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. máj. 12. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy olcsóbb,én is erre váltottam anno de csak 1 hónapot tudtam szedni mert durva hüvelyszárazságot okozott.Én általában nem vagyok érzékeny a gyógyszerek mellékhatásaira,de nekem bármely más jó volt.(mondjuk azok drágábbak is) :)
2013. máj. 13. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is Jangee-t szedtem, mert sehol sem kaptam Corenelle-t. Előtte már nem tudom, mit szedtem, de ugyanaz volt a hatóanyaga. Picit sem bolygatja meg a szervezetedet, mert ugyanaz, csak más gyártja, más néven. Ha más hatóanyagúra váltasz, az már megbolygathatja, bár nekem semmi gondom nem volt, mikor Harmonet-re váltottam, viszont minden elviselhetetlen mellékhatásom megszűnt! (Folyamatos hasfájás, hányinger, semmi libidó, hüvelyszárazság, stb)
2013. máj. 18. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!