Ritacoronita kérdése:
Petevezeték eltömödésem van. Aki szintén ebben szenved, kérem írjon. Minden tanács gyógymód érdekel Kinek mit csináltak vele stb. Ha valaki ért a leletemhez azt is várom?
Figyelt kérdés
Az eredmények.
Szabályos mehureg abrazolodott.jobb oldalon a petevezetek nagy nyomásra megnyílik fimbriális vége postakürt szerűen kitagult zárt.
A bal oldali petevezeto nem nyílik meg
2013. szept. 12. 18:17
21/25 anonim válasza:
Az egyik petevezetőm nagyon szűk, de azért van rá esély h átférjen a megtermékenyített petesejt. Vagy vagy... A mások oldalon átjárható és nagyon jó a petevezetékem, csak ott nekem nem ért. Még clostyval sem. Viszont képzeld, most szurik hatásásra beindult az az oldal és 4 nagy tüsző is ért ott!!! Annyira örülök. Azért javasolta z inszemet, mert mi már 2-3 éve próbálkozunk és ne húzzuk az időt. Egyet is értek vele. Tegnap volt az inszem! Nagyon bízom! A stimu szuri olyan 20.000 ft, a tüszőrepi +8.000 ft és pluszba kaptam utrogestant a ciklus 2. felére h könnyebben beágyazódjon, ill. hogy megmaradjon.
22/25 A kérdező kommentje:
Jajj akkor nagyon drukkolok neked.nekem 7en lesz a mutetem.6an vasarnap mar be kell fekudnom.szoritok neked.
2013. szept. 29. 09:12
23/25 anonim válasza:
Köszönöm, és is nagyon szoritok Neked!!! :)
24/25 anonim válasza:
Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik ez és előre bocsi a kérdésért, de megkérdezhetem, hogy nektek mi okozta az elzáródást? Nagyon félek tőle én is :(
25/25 anonim válasza:
Nekem egy terhesség után záródott el az egyik, amikor műszeres befejezés történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!