Petevezeték eltömödésem van. Aki szintén ebben szenved, kérem írjon. Minden tanács gyógymód érdekel Kinek mit csináltak vele stb. Ha valaki ért a leletemhez azt is várom?
Az eredmények.
Szabályos mehureg abrazolodott.jobb oldalon a petevezetek nagy nyomásra megnyílik fimbriális vége postakürt szerűen kitagult zárt.
A bal oldali petevezeto nem nyílik meg
én 3 napot voltam kórházban, előtte befektettek, aznap már nem ehettem, másnap reggel műtöttek, harmadnap délelőtt mehettem haza.
nem volt vészes egyáltalán, pedig én is nagyon félek minden szurkálástól, meg mindentől. A műtét után délután már sétáltam például, fájdogált, de olyan alig észrevehetően.
Műtét előtt reggel kaptam egy vidámító szurit, onnantól már nem is féltem :) Rajtam 3 kis lyuk lett, kettő oldalt, ezek már nem is látszanak, meg egy a köldökömben, és az egészben a varratszedés volt a legrosszabb :) Meg a vállam fájt még napokig.
Méhtükrözést tényleg kérj, ha van rá lehetőséged, a későbbiekben kérhetik! És jó tudni, hogy ott is minden rendben van-e
Én is 3 napot voltam, bent, mint az előttem válaszoló, ugyan ilyen "programok" vártak rám is. Mondjuk én nem kaptam vidámító szurit, de 2 beöntést helyette azt igen...
Attól is úgy paráztam, de semmi az egész. Csak olyan kellemetlen, de nem fáj vagy ilyesmi.
Nekem egy lyukam volt a köldökben, mert nekem nem találtak azon a téren semmit. Állítólag azoknak van plusz lyuk a petefészkeknél, akiket műtenek is ott. Mert ha valamit találnak, akkor rögtön meg is műtenek, nem ébresztenek fel. Onnan tudod, h volt-e valami komoly vagy sem, hogy 1 lyuk van, vagy több. Szorítok Neked!!! Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!