Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Petevezeték eltömödésem van....

Ritacoronita kérdése:

Petevezeték eltömödésem van. Aki szintén ebben szenved, kérem írjon. Minden tanács gyógymód érdekel Kinek mit csináltak vele stb. Ha valaki ért a leletemhez azt is várom?

Figyelt kérdés

Az eredmények.

Szabályos mehureg abrazolodott.jobb oldalon a petevezetek nagy nyomásra megnyílik fimbriális vége postakürt szerűen kitagult zárt.

A bal oldali petevezeto nem nyílik meg

2013. szept. 12. 18:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
szia és nagyon durva a lapar?én próbálok ma telefonálgatni hogy most akkor ez mi?nem igazán tájékoztatnak ugy ahogy kéne és ez nagyon aggaszt....bármi van irj kérlek
2013. szept. 16. 09:18
 12/25 A kérdező kommentje:
sajnos meg kell műteni nincs más megoldás:(((ezt mondta a nőgyogyász
2013. szept. 16. 11:45
 13/25 anonim válasza:
Szia! Remélem nem írok későn! Figyu! Nálam jobban senki nem fél. Én még fogászatra is nagy nehez megyek el és a tű láttán rosszul vagyok. Hidd el nekem, ha én mondom, semmi az egész aolyan szempontból, hogy nem fáj! Sem közben, mert altatnak, de utána sem egy kicsit sem!!! Én sem hittem el! A vágás, hogy nem fáj? Azért egyébként, mert köldökbe ejtenek egy 1-2 cm-es kis vágást,a min bedugják a kamerát h megnézzék a hasüreget nincs-e endometriozis, vagy összenövés, gyulladás, milyen a méh kívülről, stb. Kérd a hysteroskopiát is ha nem mondta a doki. Nekem azt is megcsinálták egyúttal és az átjárhatóságit is. Mikor lesz a műtét? Hol csinálják?
2013. szept. 19. 21:46
 14/25 A kérdező kommentje:
János kórházban műtenek.időpontot jövőhét csütörtökön tudok meg:(hány napot voltál kórházban?
2013. szept. 20. 09:28
 15/25 anonim ***** válasza:

én 3 napot voltam kórházban, előtte befektettek, aznap már nem ehettem, másnap reggel műtöttek, harmadnap délelőtt mehettem haza.

nem volt vészes egyáltalán, pedig én is nagyon félek minden szurkálástól, meg mindentől. A műtét után délután már sétáltam például, fájdogált, de olyan alig észrevehetően.

Műtét előtt reggel kaptam egy vidámító szurit, onnantól már nem is féltem :) Rajtam 3 kis lyuk lett, kettő oldalt, ezek már nem is látszanak, meg egy a köldökömben, és az egészben a varratszedés volt a legrosszabb :) Meg a vállam fájt még napokig.

Méhtükrözést tényleg kérj, ha van rá lehetőséged, a későbbiekben kérhetik! És jó tudni, hogy ott is minden rendben van-e

2013. szept. 20. 11:00
 16/25 anonim válasza:

Én is 3 napot voltam, bent, mint az előttem válaszoló, ugyan ilyen "programok" vártak rám is. Mondjuk én nem kaptam vidámító szurit, de 2 beöntést helyette azt igen...

Attól is úgy paráztam, de semmi az egész. Csak olyan kellemetlen, de nem fáj vagy ilyesmi.

Nekem egy lyukam volt a köldökben, mert nekem nem találtak azon a téren semmit. Állítólag azoknak van plusz lyuk a petefészkeknél, akiket műtenek is ott. Mert ha valamit találnak, akkor rögtön meg is műtenek, nem ébresztenek fel. Onnan tudod, h volt-e valami komoly vagy sem, hogy 1 lyuk van, vagy több. Szorítok Neked!!! Hajrá!!!

2013. szept. 20. 17:06
 17/25 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a válaszokat.nektek azóta van babóka?
2013. szept. 20. 19:29
 18/25 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Nekem csak most volt az előző ciklusban a műtét és a köviben (azaz most) megyünk inszemre, már kapom a szurikat. Úgyhogy remélem sikerül rögtön! :) Szorítok neked a műtétre! Majd írj, h mi volt!
2013. szept. 23. 19:57
 19/25 A kérdező kommentje:
nem sikerült a műtét?vagy miért mész inszemre?
2013. szept. 23. 21:42
 20/25 A kérdező kommentje:
mennyibe kerülnek a szurik és hova jársz?
2013. szept. 24. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!