Petevezeték eltömödésem van. Aki szintén ebben szenved, kérem írjon. Minden tanács gyógymód érdekel Kinek mit csináltak vele stb. Ha valaki ért a leletemhez azt is várom?
Az eredmények.
Szabályos mehureg abrazolodott.jobb oldalon a petevezetek nagy nyomásra megnyílik fimbriális vége postakürt szerűen kitagult zárt.
A bal oldali petevezeto nem nyílik meg
nálam mindkettő totál el volt záródva. Először műtét, aztán lombik.
az aviva tornát is csináltam, de nekem nem segített (bár hallottam már olyat, akinek igen)
és a leletem alapján nekem nincs mindkettő elzárodva?
milyen műtét és mennyire fájdalmas? mennyi időre rá épültél fel?
nem, az egyik nagy nyomásra megnyílik (azt, hogy nyitva maradt-e, azt sajnos nem értem, nem értek hozzá), nem mondta a doki, hogyan tovább? Egy petevezetékkel is simán lehet természetes úton babád!
sima laparoszkópiával műtöttek, aznap délután már sétálgattam a kórházban, másnap reggel mehettem haza. Nem mondom, hogy otthon szaladgáltam, de nem fájt egyáltalán. és a második lombik sikerült.
De azért csinálják, hogy oldják az elzáródást (altatásos műtét alatt sokkal több mindent tudnak csinálni, és még szét is tudnak nézni odabent)
úgy van valahogy, ahogy az előző válaszoló is írta, sajnos nem minden esetben szüntethető meg az elzáródás.
Spontán babára persze mindig van esély - csodák mindig vannak -, de mivel akkor már évek óta próbálkoztunk a babával (sajnos az előző orvosom nem nagyon foglalkozott velünk, csak hogy legyünk türelmesek, majd jön a baba), nem vártunk tovább, belevágtunk a lombikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!